fbpx

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Zavod Ypsilon

Dan za ustvarjanje kjerkoli

V okviru projekta Ustvarjam kjerkoli v četrtek, 21. marca, na Kongresnem trgu pripravljamo Dan za ustvarjanje kjerkoli. Na prvi spomladanski dan bomo tudi v ekipi Zavoda Ypsilon med 11. in 13. uro ustvarjali iz parka in s tem dodatno spoznavali in spodbujali možnosti sodobnejših in bolj prilagodljivih oblik dela. Pridružite se nam!

Vabimo vas, da se nam pridružite na osrednji prireditvi pobude Ustvarjam kjerkoli, s katero želimo v Zavodu Ypsilon in Microsoftu skupaj s partnerjema, Telekomom Slovenije in Mestno občino Ljubljana, najširši javnosti približati prednosti in možnosti za sodobnejše, bolj prilagodljive oblike dela.

Na prvi pomladni dan, v četrtek, 21. marca 2013, bodo tako med 11. in 13. uro na ljubljanskem Kongresnem trgu potekale aktivnosti v okviru Dneva za ustvarjanje kjerkoli, kjer vam bomo predstavili najsodobnejše rešitve in možnosti za delo od kjerkoli, obiskovalcem mestnega parka in podpornikom pobude pa zagotovili možnosti za ustvarjanje na prostem. 

Na Kongresnem trgu bomo ustvarjali tudi mi, ekipa Zavoda Ypsilon, zato bomo veseli, če se nam boste pridružili. Dogovorite se v službi, da lahko na ta dan ustvarjate iz parka oz. kjerkoli, seveda pa lahko s seboj povabite tudi druge – sodelavce, prijatelje, starše in nasploh vse, ki bi se radi spoznali s prednostmi, ki jih ustvarjanje kjerkoli lahko prinese.

V sklopu dogodka bomo ob 12. uri organizirali okroglo mizo z naslovom: Ustvarjanje kjerkoli – priložnost ali past? Pogovor bo posvečen prednostim in izzivom prehoda na sodobnejše oblike dela v Sloveniji. Okrogla miza bo prav tako na Kongresnem trgu, trajala bo približno eno uro, z vami pa bodo:

  • prof. dr. Ivan Svetlik, Fakulteta za družbene vede
  • prof. dr. Radovan Stanislav Pejovnik, rektor Univerze v Ljubljani
  • Biljana Weber, generalna direktorica Microsofta Slovenija
  • Aleš Kranjc Kušlan, direktor Zavoda Ekvilib in Mreža za družbeno odgovornost Slovenije

 Okroglo mizo bo vodil Žiga Vavpotič, strokovni direktor Zavoda Ypsilon.

 

Vljudno vabljeni!

 

 

P. S. V primeru slabega vremena bomo aktivnosti Dneva za ustvarjanje kjerkoli in okroglo mizo prestavili v prostore Univerze v Ljubljani

Zavod Ypsilon