fbpx

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Zavod Ypsilon

Dobre prakse zaposlovanja

Letošnji Y.business cikel zaključujemo s še zadnjim Success Story dogodkom. Po zaključni konferenci drugega cikla projekta Made With Y je smiselno, da tematiko navežemo na zaposlovanje mladih. Tokrat bo z nami mlad direktor spletne agencije Optiweb, Miha Lavtar, ki slovi po svojih dobrih praksah zaposlovanja.

Pot v podjetništvo ga je ponesla že v času srednje šole, njegovo podjetje pa letno dosega tudi 90% rast.
Agencija je prejemnik mnogih nagrad:

  • TOP 3 zaposlovalci v Sloveniji,
  • Zlata nit – nagrada za zaposlovalca leta,
  • nagrada Ameriške gospodarske zborice Slovenije AmCham – najboljša poslovna praksa v sklopu motivacija.

 

Pridružite se nam v torek, 26. junija ob 18. uri v ABC hubu.

Miha bo z vami podelil svojo podjetniško zgodbo, izzive in uspehe. Kakšne zanimive trenutke je doživel na svoji poti? Predstavil bo tudi nekatere dobre prakse, ki jih izvajajo v agenciji. Od kje črpajo ideje? Kaj ga je vodilo v vodenje podjetja, ki je zaposlenim prijazno?
Udeležba je brezplačna, prijavite se na y.business spletni strani in si zagotovite svoje mesto.

PROGRAM DOGODKA:
18.00 – 18.05: Uvodni nagovor: Andraž Šiler, strokovni direktor Zavoda Ypsilon
18.05 – 19.00: Voden pogovor: gost Miha Lavtar, direktor spletne agencije Optiweb
19.00 – 19.10: Vprašanja iz občinstva
19.10 – 20.00: Mreženje s pogostitvijo
Pogovor z gostom bo vodila direktorica Zavoda Ypsilon, Manja Munda.

optiwebekipa 

KDO JE MIHA LAVTAR?

Podjetnik, ki je že na koncu osnovne šole postavil prvo spletno stran in jo skozi leta vsaj 5x popolnoma prenovil, ter si nabral precej izkušenj iz programiranja in optimizacije za iskalnike. Po uspešni prodaji domene za 2000 €, je pri 19. letih odprl podjetje in pričel poslovno pot.
Bil je pobudnik za zabavno rekreativen dogodek Blatfejst, ki je zadnjo leto privabil okoli 800 ljudi in soustanovitelj podjetja za video produkcijo Videa, ki ga je letos uspešno prodal. Glavna zgodba njegove podjetniške poti pa je Optiweb, ki že 9 let raste s povprečno rastjo 80 % na leto. Poskrbijo za celostni digitalni pristop od spletne strani, trgovine in marketinga, pa naj bo to Google oglaševanje, Facebook oglaševanje, optimizacija za iskalnike, ali pa kakšne bolj neklasične metode. Ekipa skoraj 40-ih sodelavcev se predvsem fokusira na to, da stranki pomagajo do rezultatov, kar na koncu edino šteje. Ogromno dela na zaposlenih ter njihovi osebnostni in profesionalni rasti.

Zavod Ypsilon