Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

Dragi Ypsilonovci, Zaključujemo 2-letni projekt »Made with Y«, trening mladih profesionalcev za...

Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

Se želite s svojo dejavnostjo na trgu dobro pozicionirati? Pridobite svoje stranke preko Google...

Postani član/članica Zavoda Ypsilon

Postani član/članica Zavoda Ypsilon

     Si predstavnik-ca generacije Y, proaktiven-a, talentiran-a in poln-a novih...

  • Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

    Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

  • Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

    Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

  • Postani član/članica Zavoda Ypsilon

    Postani član/članica Zavoda Ypsilon

 
 
 

Podaljšan je rok za prijave pametnih poslovnih rešitev InnovMatch

Četrtek, 12 Oktober 2017 12:27

banner zavodY

Zmagovalce čaka 15.000 EUR in vstopnica v berlinsko skupnost inovatorjev

Rok za prijave rešitev na InnovMatch izzive podjetij Sportina, Atlantic Grupa, Eurocash ali Selgros je podaljšan do 30. oktobra 2017, kar je tudi rok za prijavo lastnih poslovnih zamisli. Vsem inovativnim podjetjem in posameznikom iz 11 držav Srednje in Vzhodne Evrope, ki jih zanima sodelovanje v tekmovanju InnovMatch, ki ga podpirajo SAP.iO, Techstars in SAP StartUp Focus, je na voljo tudi individualni 'coaching session' oz. dodatna strokovna pomoč pri razvoju rešitev, ki temeljijo na tehnologiji oblaka. Tri najboljše rešitve čaka nagradni sklad v skupni vrednosti 15.000 EUR, predstavnike zmagovalne rešitve pa še pot v Berlin, kjer bodo obiskali hitrorastoči ekosistem zagonskih podjetij in inovatorjev, zbranih okoli podjetniškega pospeševalnika SAP.iO in Techstars.

Lanskoletna zmagovalna rešitev, slovenska rešitev eVineyard, je bila ob vstopu v projekt delno že zastavljena, ko pa so po besedah Matica Šerca iz eVineyard spoznali možnosti, ki jih prinaša SAP-jeva oblačna platforma SAP HANA, so spekter funkcionalnosti aplikacije še razširili. eVineyard so tako obiskali SAP-jev center za inovacije v Silicijevi dolini in s SAP-jevimi strokovnjaki razpravljali o tehnologiji in nastopu na trgu. Poglobljeno sodelovanje se nadaljuje s pogovori o sodelovanju na SAP-jevih globalnih projektih, ki se ukvarjajo s pametno agrikulturo, ter v programu StartUp Focus.
V tekmovanju InnovMatch lahko sodeluje vsako inovativno podjetje ali posameznik iz Srednje in Vzhodne Evrope, ki bi rad razvil pametno poslovno rešitev s pomočjo najnovejše tehnologije. Iščejo se inovativne zamisli s področij velepodatkov (Big Data), napovedne analitike in analitike v realnem času, interneta stvari, strojnega učenja in drugih. Vsakdo z drzno zamislijo in vizijo, kako zamisel spremeniti v poslovno rešitev, je vabljen, da se prijavi z lastno poslovno zamislijo ali z rešitvijo enega izmed objavljenih realnih poslovnih primerov partnerjev (Sportina, Atlantic Grupa, Selgros in Eurocash), ki so sprejeli inovativen pristop k poslovanju, se odprli in povabili skupnost, da pomaga pri reševanju njihovih realnih poslovnih izzivov z razvojem vrhunskih, inovativnih aplikacij in ob uporabi SAP-jeve oblačne platforme.
Več informacij o tekmovanju InnovMatch: www.innovmatch.com.

O podjetju SAP

Podjetje SAP je vodilno podjetje v svetu poslovnih aplikacij. Podjetjem vseh velikosti in iz najrazličnejših industrij pomaga biti boljša. Od zalednih pisarn do uprave, od skladišč do trgovin, od računalniških namizij do mobilnih naprav – SAP nudi ljudem in organizacijam bolj učinkovito sodelovanje in poslovne vpoglede, ki jim omogočajo, da so pred konkurenco. SAP aplikacije in storitve omogočajo več kot 345.000 strankam v poslovnem in javnem sektorju, da delujejo dobičkonosno, se nenehno prilagajajo in trajnostno rastejo. Novice, podatki za vlagatelje in analitike, zaposlitvene možnosti, zgodovina podjetja SAP in še več se nahaja na spletni povezavi http://go.sap.com/slovenia.

O 'SAP Cloud Platform'

'SAP Cloud Platform' je pomnilniška Platforma kot storitev (platform as a service - PaaS), ki temelji na odprtih standardih in je oblikovana za današnji vse bolj omrežen, mobilni, socialni svet, ki ga poganjajo podatki. Razvojniki lahko hitro razvijejo učinkovite, hitro razširljive aplikacije, ki izkoriščajo izjemno hitrost in velikost SAP HANA. Ponudba te oblačne platforme uporabnikom omogoča, da se osredotočijo na razvoj lastne programske opreme in uporabljajo predpripravljeno, prednastavljeno okolje v SAP oblaku, da postavijo in zaženejo svoje aplikacije na varen in zanesljiv način. Več: https://cloudplatform.sap.com/index.html

O SAP.iO

SAP je v začetku leta ustanovil SAP.iO, sklad z začetno investicijo 35 milijonov ameriških dolarjev, namenjeno za zgodnje naložbe v softverska zagonska podjetja, ki bodo razširila SAP-jev ekosistem. Eden od programov je odprt v Berlinu, imenovan SAP.iO Foundry, Powered by Techstars Accelerator. Program se osredotoča na B2B in SaaS podjetja, specifično na strojno učenje in umetno inteligenco. To bo eden od prvih pospeševalnikov v Evropi, namenjenih strojnemu učenju, ki ponuja veliko priložnost zagonskim podjetjem, da pridejo v Berlin in postanejo del najhitreje rastočega start-up ekosistema na svetu. Gre za vznemirljivo področje, saj IDC ocenjuje, da bo do leta 2020 strojno učenje generiralo 44 bilijonov evrov prihodkov.

O Techstars

Techstars že 10 let podjetnikom pomaga ustvarjati odličen posel. Njihovo globalno mrežo sestavlja 11.000 ustanoviteljev, alumni članov in mentorjev. Investirali so v 1.000 podjetij, od katerih jih je skoraj 90 % aktivnih ali prevzetih, 3,0 B $ v višini skupnih sredstev, in 7,8 B $ v višini tržne dokapitalizacije. Verjamejo v popolno transparentnost. Tu je seznam vseh podjetij, ki so jih kdaj financirali, vključno z njihovih trenutnim statusom, zbranimi sredstvi in drugimi informacijami: http://www.techstars.com/companies/

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.