Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

Dragi Ypsilonovci, Zaključujemo 2-letni projekt »Made with Y«, trening mladih profesionalcev za...

Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

Se želite s svojo dejavnostjo na trgu dobro pozicionirati? Pridobite svoje stranke preko Google...

Postani član/članica Zavoda Ypsilon

Postani član/članica Zavoda Ypsilon

     Si predstavnik-ca generacije Y, proaktiven-a, talentiran-a in poln-a novih...

  • Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

    Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

  • Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

    Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

  • Postani član/članica Zavoda Ypsilon

    Postani član/članica Zavoda Ypsilon

 
 
 

Podeli priznanje neskončnim dosežkom

Torek, 17 Oktober 2017 08:55

banner naslovni event logo small

Bliža se 8. obletnica Zavoda Ypsilon, ki jo tokrat navezujemo na temo neskončnosti, s katero želimo poudariti pozitiven pogled na dogajanje v Sloveniji. Svet ni črno bel, ampak mavričen, ponuja pa neskončno priložnosti vsem, ki imajo pogum, da jih izkoristijo.

Obletnica Zavoda Ypsilon, ki jo zaznamuje slogan »Neskončno priložnosti za skupno prihodnost«, bo potekala v četrtek, 26. oktobra 2017. Dobimo se ob 18.30 v Veliki dvorani na Fakulteti za družbene vede. Rezervirajte večerni del dneva, saj ga želimo preživeti v vaši družbi! Brezplačne vstopnice prejmete na: http://bit.ly/Neskončna8Obletnica.

Podelili bomo neskončne Ypsilon + nagrade in nagrado NaY Ypsilonovec/ka. Predloge za nominacije prepuščamo vam. Kdo vas je v preteklem letu neskončno navdihoval? Sporočite nam imena izjemnih posameznikov in organizacij prek glasovnice do 22. oktobra. Izpolnjevanje bo vzelo manj kot minuto.

Neskončne ambicije: GenYalec leta

Lani ste nagrado GenYalec leta podelili Matiju Goljarju, ki z Ustvarjalnikom spodbuja mlade, naj stopijo na podjetniško pot. »Vedno je lepo videti, ko se na kupu zbere mnogo posameznikov, ki vsak na svojem področju delajo dobro,« je povedal ob prejemu nagrade.

Koga boste nagradili letos? Iščemo mlade posameznike, ki z zgledom kažejo neskončne ambicije svojih idealov in vrednot. Letošnji nominiranci so Primož Roglič, Nina Dušić Hren in Inja Zalta. Sporočite nam, kdo vas je prepričal s svojo neskončno drugačnostjo in drznostjo!

Neskončna požrtvovalnost: DeYanje leta

DeYanje 2016 je postal idrijski projekt TBI: mladi, mesto in dediščina, ki spodbuja mlade, da razmišljajo o razvoju svojega domačega kraja. Projekt TBI, pod katerim izhaja tudi revija TBI, je dokazal, da lahko po vsej Sloveniji spodbujamo živahno okolje dobrih idej.

Katero dejanje, projekt ali akcija vas je prepričala v letu 2017? Nagradite neskončno požrtvovalnost zanimivih idej! Letošnji nominiranci so: Risanka Govoreči Tom, A1 Lahkonočnočnice, Zmaga slovenske košarkarske reprezentance.

Neskončno zaupanje: PriYatelj leta

V projekt BTC Campus se je do lanskega leta vključilo 87 mladih, velik del udeleženih se je zaposlilo, samozaposlilo, vključilo v izobraževanje ali preselilo v tujino. Ker ste prepoznali pomoč BTC Campusa mladim, da v času vedno glasnejših zahtev po fleksibilnosti na trgu dela uspešno sledijo svojim sanjam, je projekt prejel nagrado PriYatelj 2016.

Letos iščemo ideje in projekte, ki izkazujejo neskončno zaupanje in spodbujajo generacijo Y, da lahko doseže več! Kdo je vaš zgled? Podelite glas enemu od letošnjih nominirancev: SAP Slovenija - Innovation Jam, Iza Login ali Sanela Banović. Oddajte svoj glas.

Neskočno dobrih zgodb: MediY leta

Svet na Kanalu A je prejel nagrado za MediY 2016, da bi še naprej delali dobro in postali pozitiven zgled za Slovenijo, ki mora postati še bolj povezana in družbeno aktivna. Odlikuje jih humanitarnost, saj so s svojim delom pomagali že mnogim, ki jim je življenje pokazalo zobe.

Kateri medij vam s pozitivnimi zgodbami polepša dni? Nominiranci so: Apparatus, Svet Kapitala - priloga Dela in City Magazine. Svoj najljubši medij lahko nagradite za dobro delo z glasom za Y + nagrado!

Neskončna povezanost: SodelovanYe leta

Velik odmev je lansko leto poželo sodelovanje med Sparom Slovenija, POP TV-jem in Ustvarjalnikom. Na male zaslone in splet so pripeljali slovenske podjetniške zgodbe in jim tako pomagali k hitrejši rasti in razvoju. S tem so si v očeh občinstva prislužili nagrado SodelovanYe 2016.

Iščemo nove zglede neskončne povezanosti. Ker želimo spodbuditi sodelovanje med organizacijami in posamezniki, bomo veseli vaših predlogov. Letošnji nominiranci so: Lidl Slovenija - Ustvarjamo boljši svet, Steklarna Hrastnik - PBC 1860 in Simbioza. Oddajte svoj glas!

Neskončno delovanje: OrganizacYa leta

Lani smo premierno podelili Y + nagrado OrganizaciYa 2016, ki jo je po vašem glasovanju prejela Mreža MaMa. Trudijo se za strukturirani dialog in mladim dajejo priložnosti, da na glas izražajo svoja mnenja.

Naj bo nagrada Ypsilon + nagrada tudi letos spodbuda in priznanje za neskončno pozitivno delovanje, zato glasujte za najboljše. Glas lahko oddate organizacijam Druga violina, Zavod 404 ali Movit.

Neskončen potencial: NAY Ypsilonovec leta

Nagradili bomo tudi člane in člance! Ker imajo vsi Ypsilonovci neskončen potencial, jim dajemo priložnost, da nominirajo vrstnika ali vrstnico, ki jih je še posebej navdušil/a s svojo pozitivno energijo in dosežki. Vemo, da so proaktivni in prizadevni mladi, ki pogumno stopajo v družbo in prevzemajo pomembna mesta v njej. Ker želimo, da je njihov glas še močnejši, vam prepuščamo pomembno nalogo nagrajevanja najboljših med njimi.

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.