Prihajajoči dogodki

Drage članice, člani, partnerji, podporniki in prijatelji Zavoda Ypsilon,

večina vas verjetno že breskrbno uživa v poletnih radostih, v Zavodu Ypsilon pa kljub poletju že pogledujemo proti jeseni in se intenzivno pripravljamo na aktivnosti, ki bodo letošnjo jesen še posebej zanimive in pestre. 

Vabimo vas, da si v vaših koledarjih označite naslednje datume: 


-
petek, 6.9.2013: otvoritev trgovine mladih umetnikov SiTi ARTstore v Kristalni palači. Na septembrski otvoritvi boste imeli priložnost spoznati umetnike in umetnike v akciji, saj bomo ob otvoritvi tudi ustvarjali in pokazali kako poteka njihovo delo. Vabilo na otvoritev z več informacijami pričakujte kmalu.

- četrtek, 12.9.2013: kot smo vas že obvestili bomo septembra tudi uradno otvorili naš medgeneracijski center Na Triglav, spreminjati svet - Simbioza medgeneracijski center. Na otvoritvi lahko pričakujte pestro medgeneracijsko dogajanje in zabavo, zato vas že sedaj vabimo, da se nam pridružite.

- četrtek, 10.10.2013: Zavod Ypsilon bo oktobra praznoval že 4. obletnico svojega delovanja, pripravljamo pa zanimivo debato z mednarodnimi gosti. Čeprav je obletnica šele oktobra, pa si lahko datum zabeležite že zdaj. Podelili bomo tudi Ypsilon + nagrade, ki so namenjene drznim posameznikom in organizacijam, ki s svojimi uresničenimi idejami, dejanji in projekti delujejo družbeno odgovorno, premikajo meje in nasploh soustvarjajo svetlejšo prihodnost vseh nas.

- oktober je v Zavodu Ypsilon tudi mesec medgeneracijskega sodelovanja, saj bo tudi letos, že tretjič, potekal projekt Simbioza. Letos bodo delavnice potekale med 21. in 25. oktobrom 2013, že sedaj pa se lahko na delavnice prijavite kot prostovoljci ali pa kot udeležence prijavite vaše starše, stare starše, sodede, prijatelje.

Kot vidite, vas bomo jeseni pogosto vabili v našo družbo, poleti pa vam želimo veliko sončnih in sproščenih trenutkov.

Veselimo se druženja z vami!

 

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.