Odpiramo SiTi ARTstore, trgovino mladih umetnikov

Z veseljem oznanjamo, da smo pri Zavodu Ypsilon pričeli z novim svežim projektom, ki se imenuje Trgovina mladih umetnikov SiTi ARTstore.
Glavni namen trgovine je pomagati mladim, še nepriznanim slovenskim umetnikom in oblikovalcem pri njihovem vstopu na trg, dvig kulturne ozaveščenosti ter narediti slovensko umetnost bolj dostopno širši množici ljudi. Uradna otvoritev trgovine, v prvem nadstropju Kristalne palače v BTC-ju, bo v petek, 6. septembra ob 14:00.

Na dan otvoritve, 6. septembra, bo potekal bogat kulturno-umetniški program. Od 12. do 20. ure bodo v okviru Dneva za umetnost, pred Kristalno palačo v BTC-ju, mladi predstavili svoje izdelke in njihov način dela širši javnosti. Ob 14ih bo trgovino v prvem nadstropju Kristalne palače s 4-minutnim nagovorom, uradno odprl minister za kulturo, dr. Uroš Grilc.

Vsak torek v avgustu - druženje z umetniki in otvoritve razstav:


6. avgust ob 19.00 zatvoritev  Maša GALA - Net/working
13. avgust ob 19.00 otvoritev  Eva MLINAR - Rdeči baloni
20. avgust ob 19.00 otvoritev   Eva KASTELIC
27. avgust ob 19.00 otvoritev    Ana LEGČEVIĆ (performans Ana Legčević in Maša Gala 27., 28. in 29. avgust od 15.00 do 19.00)


Rezervirajte si svoj dan za umetnost in se udeležite katere izmed razstav, ter se podružite z umetniki. Vljudno vabljeni!

 

 

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.