Novembra v medgeneracijskem centru

 Z novim mesecem vam ponujamo obogateno ponudbo aktivnosti v Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijskem centru.

 

 

Najdete nas v pritličju poslovne stavbe Slovenijales na Dunajski 22 v Ljubljani. Za obiskovalce smo odprti od 9. do 17. ure, v času popoldanskih aktivnosti pa tudi dlje.

Prijave na aktivnosti zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 040 336 311. Seveda nas lahko tudi obiščete in se prijavite.

 

Program november

 

 

ZAČETNI TEČAJ UPORABE MICROSOFT OFFICE EXCEL ZA ŠTUDENTE (4 URE)

Microsoft Office Excel je namenjen različnim uporabnikom za pridobivanje informacij. Spoznajte samodejne izračune v Excelu in se naučite oblikovati prepričljive grafikone. Prijavite se in si zagotovite svoje mesto. Cena tečaja je 18€.

 

USTVARJALNA DELAVNICA ZA OTROKE

Otroci – vabljeni k ustvarjanju! Za ideje in inspiracijo vam bo na voljo umetnica Jana Troha.

 

URA ANGLEŠČINE ZA ZAČETNIKE

Spoznajte osnove drugega najbolj razširjenega tujega jezika na svetu! Poudarek bo na temah vsakdanjega življenja. Tako se boste naučili, kako se predstaviti, dati navodila, vprašati po napotkih ali kako naročiti hrano.

 

VEČER DRUŽABNIH IGER

Dobrodošli v družbo igralcev namiznih iger! Za družine, študente, delovne in manj delovne občane. Poskrbeli bomo za razlago iger in spodbudno atmosfero. Potrebna oprema: veselje do raziskovanja.

 

ZDRAVSTVENI KOTIČEK

Pridružite se nam v zdravstvenem  kotičku, kjer  boste dobili vse odgovore na vaša vpašanja. Z vami bo izkušena dr. med.Lejla Hercegovac.

 

ELEKTRONSKA BANKA IN DIGITALNA POTRDILA ZA VSE GENERACIJE S HALCOMOM

Kako lahko plačam položnice, nakažem žepnino vnukom in pregledam svoje stanje v e-banki? Na takšna in podobna vprašanja vam bomo odgovorili s pomočjo sodelavcev iz  Halcoma.

 

GIBALNE URE S SPROŠČANJEM

Gibalne igre, izbrani elementi joge in mehkih borilnih veščin, vaje za ravnotežje, meditacija in sproščanje. Gibalne ure bo izvajala Mojca Šoštarko, gibalna terapevtka.

 

TELOVADBA ZA ZDRAVO HRBTENICO

Pridružite se izkušenim trenetjem inštituta IMBIA, ki bodo posrbeli zaohranitev funkcionalnega telesa, vitalnosti, zdravja, stabilnosti, ravtotežja in moči. V novembru bodo v ospredju vaje za  zdravo hrbtenico.

 

TEČAJ BRIDGA

Začetni tečaj bridža bo sestavljen iz štirih predavanj. Naučili se boste osnov in tehnik te priljubljene igre s kartami. Cena tečaja je 40 €, študentom, upokojencem in mlajšim od 25 let pa priznamo 50% popust na ceno. Vabljeni k prijavi!

 

KNJIŽNE MODROSTI

Knjižna navdušenka Erika Jesenko vam bo podala izsedke knjige Terri Levine: Coaching je za vsakogar. Prezentaciji sledi še razprava.

 

MOŽGANSKI FITNES, URJENJE SPOMINA

Interaktivne delavnice za urjenje spomina, pozornosti, koncentracije in sproščanja. Spomin ni samo en trenutek, če živimo zgolj za trenutek, v trenutku tudi minemo. »Z urjenjem spomina trenutek podaljšamo«, je povedala Jasmina Lambergar, mednarodna trenerka spomina.

 

PREDAVANJE: FINANČNA PISMENOST

Predstavili vam bomo osnove zavarovanj, naložb in upravljanja s stroški. Na voljo vam bo tudi brezplačno individualno svetovanje.

 

Pridi na Triglav spreminjat svet!

V okviru medgeneracijskega centra iščemo in vabimo vse prostovoljce vseh starostnih skupin za izvedbo različnih aktivnosti v našem MC – od družabnih iger, učenja kitare pa vse tja do ustvarjalnih delavnic, tujih jezikov, računalništva ter rekreacije. Če pa imaš kakšno svojo idejo, pa še toliko bolje. Vrata so odprta in veseli bomo vsakega. Zagotovo si pravi za nas!

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.