Vabljeni na Y.dražbo

Mesec november bo v Zavodu Ypsilon umetniško obarvan. Zato vas z velikim veseljem vabimo na prav poseben kulturni dogodek z naslovom:

 

Dobrodelna Y.dražba

Pridružite se nam v četrtek, 21. novembra 2013, ob 18. uri

v Kristalni palači (BTC), Šmartinska cesta 152, Ljubljana.

 

Gre za dogodek, s katerim želimo povezati mlade umetnike, ljubitelje umetnosti in dobrodelnost. Vsa umetniška dela, ki se bodo dražila, so nastala na različnih dogodkih Zavoda Ypsilon. Ogled teh slik bo možen en teden pred dražbo, 14. – 21. november 2013, v preddverju Kristalne palače.

Po Y.dražbi sledi še otvoritev prodajne dobrodelne razstave »Mladi umetniki in dobrodelnost«. Tako bo ob neformalnem druženju v prijetnem ambientu na ogled tudi razstava, ki jo v soorganizaciji prireja Zavod za kulturno produkcijo Signum Artisma. Slike bodo razstavljene v prostorih Trgovine mladih umetnikov SiTi ARTstore v Kristalni palači (BTC) do 28. novembra 2013.

Izkupiček zbranega denarja gre v dobrodelne namene - Ustanovi za pomoč otrokom z rakom in krvnimi boleznimi ter za pomoč mladim umetnikom. Z vašo pomočjo nam bo uspelo zbrati sredstva, domov pa boste lahko odnesli katero izmed del perspektivnih umetnikov.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite do torka, 19.11.2013, na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Veselimo se srečanja z vami!

 

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.