Mentorski dnevi 2014 v Mariboru

 

Naučite se kako iz svojega mentorskega sodelovanja potegniti kar največ!

  •     Kaj nas zadržuje pri uresničevanju lastnih potencialov?
  •     Kako spremeniti probleme, s katerimi se srečujemo pri uresničevanju ciljev, v priložnosti?
  •     Ali si znamo določiti konkretne in uresničljive cilje ter narediti akcijski načrt, kako jih doseči? Kakšne koristi lahko prinese mentorsko sodelovanje tako mentorjem, kot mentorirancem?
  •     Kako ustvariti in vzdrževati uspešen in izpolnjujoč mentorski odnos?

Odgovore na ta vprašanja boste dobili na letošnjih Mentorskih dneh, ki bodo potekali v zadnjem tednu februarja 2014. Med ponedeljkom, 24. februarja. in sredo, 26. februarja 2014, bodo člani ekipe Mentorskega programa Uči se od najboljših prisotni na mariborskih fakultetah, kjer jih boste lahko iz prve roke povprašali o tem, kaj mentorstvo v praksi sploh je, izvedeli več o mentorjih in pridobili informacije o mentorskem programu iz prve roke.

 

Vas zanima?         Gumb Da

 

Osrednja gostja dogodka je Amanda Pouchot, uspešna mlada Američanka, so-ustanoviteljica priznane platforme za spodbujanje ženskega podjetništva Levo League. Z vami bo delila znanje o tem, kako odkrijete in izkoristite svoje potenciale, premagate strahove in začnete aktivno živeti svoje sanje. Svoje znanje in izkušnje o podjetništvu, poslovnem in osebnem razvoju je pridobila med študijem na priznani ameriški univerzi, UC Berkeley in med opravljanjem prakse v priznanem ameriškem podjetju McKinsey. Amanda pravi, da ji je sodelovanje z njeno prvo mentorico spremenilo življenje na bolje: pomagalo ji je odkriti, kaj v življenju želi početi in v čem je dobra, zato želi pozitivne učinke mentorstva predstaviti širši javnosti. Poleg Amande se nam bodo na dogodku pridružili tudi drugi uspešni strokovnjaki z različnih področij, ki so v program mentorstva že vključeni.


Vljudno vabljeni!

 

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.