Povečaj možnosti kariernega uspeha v samo enem vikendu!

Izkoristi vsa nova znanja, ki se ti ponujajo, saj so le-ta ključ k tvoji svetlejši in uspešnejši prihodnosti!


Imaš podjetniške ambicije? Imaš dobre ideje? Želiš rešiti kakšen družbeni izziv? Ponujamo ti izjemno priložnost, da spoznaš kako poteka razvoj poslovne ideje in njena realizacija v praksi.  Zato pridi na Startup vikend, ki bo potekal v petih krajih po Sloveniji, od 4. do 6. aprila 2014 in razvijaj veščine, ki so danes nujno potrebne za tvoj karierni uspeh!

Z udeležbo boš pridobil/-a:
-    Nove karierne priložnosti
-    Konkretna poslovna in podjetniška znanja
-    Potrdilo o udeležbi, kot dokazilo znanja
-    Druženje z uspešnimi ljudmi
-    Nova poznanstva z različnih fakultet
-    Možnost realizacije lastne ideje
-    Veliko zabave in druženja
-    Hrano, prigrizke in noro vzdušje

 

Vzemi prihodnost v svoje roke!
Startup vikend organiziramo na petih lokacijah po Sloveniji, izberi sebi najbližjo. Ko izbereš lokacijo, boš našel/-a podroben program:
•    Ljubljana
•    Maribor
•    Nova Gorica
•    Novo mesto
•    Koper

Pohitite s prijavami, število mest je omejeno. Rok za oddajo prijavnice je 25. marec 2014!


Startup vikend je intenziven, podjetniško zabaven vikend, na katerem ekipe sestavljene iz študentov različnih fakultet, tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času, ustvaril boljši prototip oziroma poslovni model podjetja po najsodobnejših metodologijah (»d.school«, »leanstartup« in »business model generation«) in ga tudi preveril na trgu. Na tokratnem vikendu bomo posebno pozornost skupaj z mentorji namenili idejam, ki rešujejo posebne družbene izzive. Dotaknili se bomo torej tudi socialnega podjetništva!


Še vedno nisi prepričan/-a? Poglej si video, kako zgleda učenje in zabava v praksi.

Video

Izberi lokacijo in se PRIJAVI:
•    Ljubljana
•    Maribor
•    Nova Gorica
•    Novo mesto
•    Koper


De Tens, zmagovalna ekipa Startup vikenda v novembru 2013

DeTens

»Startup vikend je za našo skupino pomenil dejanski začetek. Izkušnja je bila edinstvena in kljub 18 urnem delavniku sladka. Pri delu so nam vseskozi stali ob strani izkušeni mentorji, ki so si za nas dejansko vzeli veliko časa. Ob končanem poslovnem modelu so nam vedno dali konstruktiven feedback in tako smo na podlagi tega poslovni načrt dobro izpopolnili. Startup vikend je vsekakor za tiste, ki imajo voljo po bolj dinamičnem življenju, kjer je osebni poslovni uspeh odvisen predvsem od vas samih. Imeti idejo ni dovolj, potrebno je imeti željo po realizaciji in tveganju. Biti del startupa pomeni živeti izven cone udobja in tega se mora zavedati vsak, ki si želi postati del enega. Verjamem, da je veliko takih študentov, ki so se videli v tem opisu in vsem tem resnično predlagam da pridejo na SW, kjer bodo obkroženi s podobno mislečo množico in bodo že zaradi tega napravili korak proti svojemu idealu življenja.«

 

Izberi lokacijo in se PRIJAVI:
•    Ljubljana
•    Maribor
•    Nova Gorica
•    Novo mesto
•    Koper

Za prijavo ne potrebuješ podjetniške ideje, je pa ta zaželena. Sodelujete lahko vsi, ki ste kreativni, zagnani in pripravljeni delati v timu. Če nimaš poslovne ideje, se boš priključil/-a kateri izmed skupin in s svojimi znanji pomagal/-a k njeni realizaciji.
Pridobil/-a boš praktične podjetniške veščine, od prodaje, nastopanja, mreženja do vodenja, kadrovanja, pogajanja, in še mnogo več! Vse, kar po svetovnih in domačih raziskavah podjetij in kariernih agencij potrebuješ danes za svoj osebni in karierni razvoj!
Imaš podjetniško idejo, ki bi rešila kakšen družbeni problem? Pridruži se nam. Z nami bodo mentorji z izkušnjami s področja socialnega podjetništva.


Pripelji na dogodek še svoje prijatelje in sošolce, tako ne boš sam/-a.

 

Enotno podjetniško akcijo za mlade organizirajo člani konzorcija Zavod Ypsilon, Tehnološki park Ljubljana d.o.o., Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o., Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru, Primorski tehnološki park d.o.o., Univerzitetni inkubator Primorske d.o.o. in Razvojni center Novo Mesto d.o.o., in sicer v okviru programov Iniciative Start:up Slovenija in 47 visokošolskih zavodov, v okviru petih univerzitetnih oziroma visokošolskih središč. Izvedbo projekta sta omogočila agencija SPIRIT in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.


Nacionalna koordinatorka:
Elvisa Basailovič, Tehnološki park Ljubljana
T: 01 620 34 01
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Logoti

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.