Business breakfast s Harryjem van Dorenmalnom

Zavod Ypsilon v ponedeljek, 19. maja 2014, ob 8.30 pripravlja dogodek Build up your career, na katerem se bodo mladi družili s Harryjem van Dorenmalnom, izvršnim predsednikom IBM Evropa. Dogodek bo v IBM Innovation Center Ljubljana (3. nadstropje Kristalne palače v BTC-ju, Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana).

Kdo je Harry van Dorenmalen? Več si preberite TUKAJ.

Za mlade med 18. in 30. letom je udeležba brezplačna, a prijava je obvezna. Prijavite se  s klikom na spodnji gumb Prijava.

Prijava je možna do petka, 16. maja 2014 oz. do zasedbe prostih mest.

 


Harry van Dorenmalen
je bil imenovan na mesto izvršnega predsednika za IBM Evropa 1. oktobra leta 2010. Njegova naloga je, da zastopa podjetje IBM pri Evropskih institucijah in drugih ustanovah, kot sta Nato in Evropska obrambna agencija, glede vprašanj, ki se nanašajo na javno mednarodno politiko in predpise s področja poslovanja. V tej vlogi pri podjetju IBM opravlja nadzor nad korporativno družbeno odgovornostjo, okoljskimi zadevami, intelektualno lastnino, razvojnimi standardi, tveganim kapitalom in stiki z univerzami po vsej Evropi. Poleg tega že od leta 2005 nastopa tudi v vlogi generalnega direktorja IBM Nizozemska.

 

 

 

 

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.