Kako iskati zaposlitev?

Interaktivna delavnica bo v torek, 20. maja 2014, ob 18. uri na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Izobraževanje bo vodila Vesna Miloševič, več informacij najdete v VABILU.

Način iskanja zaposlitve v veliki meri definira uspeh samega iskanja. Brez jasnega zaposlitvenega načrta in ciljev boste težko prišli do rezultatov, ki si jih želite. Ko enkrat veste, kaj vas zanima in na katerem področju bi želeli delati, se je raziskovanja možnih zaposlitev potrebno lotiti premišljeno. Na predavanju "Kako iskati zaposlitev?" boste izvedeli več o tem, kako in kje iskati zaposlitev.

Na dogodek se lahko prijavite s klikom na spodnji gumb Prijava, nato vpišite svoje podatke.

Prijava je možna do ponedeljka, 19. maja 2014 oz. do zasedbe prostih mest.

O predavateljici:

Vesna Miloševič je univerzitetna diplomirana anglistka ter magistra managementa. Od leta 2010 je zaposlena na e-Študentskem Servisu kot strokovna sodelavka na področju zaposlovanja mladih in študentskega dela. Sicer pa ima skoraj desetletje izkušenj na področju mladinskega organiziranja in zaposlovanja mladih. Od leta 2010 deluje kot zunanja strokovna sodelavka Mladinskega sveta Slovenije (MSS) za zaposlovanje mladih ter kot strokovna sodelavka na evropskem projektu Youth Employment Action (YEA) Evropskega mladinskega foruma (YFJ).

Sicer pa je mladinska trenerka in predavateljica vsebin s področja zaposlovanja mladih, iskanja dela, mreženja, ukrepov Aktivne politike zaposlovanja, itd. za različne organizacije v slovenskem in mednarodnem prostoru.

 

 

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.