Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

Dragi Ypsilonovci, Zaključujemo 2-letni projekt »Made with Y«, trening mladih profesionalcev za...

Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

Se želite s svojo dejavnostjo na trgu dobro pozicionirati? Pridobite svoje stranke preko Google...

Postani član/članica Zavoda Ypsilon

Postani član/članica Zavoda Ypsilon

     Si predstavnik-ca generacije Y, proaktiven-a, talentiran-a in poln-a novih...

  • Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

    Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

  • Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

    Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

  • Postani član/članica Zavoda Ypsilon

    Postani član/članica Zavoda Ypsilon

 
 
 

Okrepljena Mentorski program in program Y.business: Za še več vsebine in večji učinek na področju mladinskega dela

S 1. marcem 2018 je Zavod Ypsilon okrepil ekipo z dvema novima sodelavcema v okviru projekta Javnega razpisa »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju«, ki ga sofinancirata Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Nova sodelavca smo izbrali prek prijave na razpis, ki je bil objavljen na spletnih straneh in družbenih omrežjih Zavoda Ypsilon. Dino Kovačević je prevzel naloge povezane z razvojem Y.business programa, Manca Smolej pa se ukvarja s prijavami na razpise in razvojem Mentorskega programa.

Dino

Dino Kovačević je diplomant Ekonomske fakultete v Ljubljani, ki je svoje izkušnje pridobival na različnih področjih – od organizacije dogodkov, spletnega marketinga, do direktne prodaje storitev, tako doma kot v tujini, med drugim tudi v Turizmu Ljubljana in pri podjetju Fielddrive v Belgiji. Izkazalo se je, da njegova kombinacija izkušenj, ki gre z roko v roki z iznajdljivostjo in proaktivnostjo, omogoča aktivno prevzemanje vloge, ki jo je zasedel v Zavodu Ypsilon.

Dino Kovačević: »V vsaki novi službi se je treba veliko naučiti, zato sem vesel, da je moja prva zaposlitev ravno pri Zavodu Ypsilon, kjer je že narava organizacije taka, da se konstantno učimo, kar mi pomaga pri hitrejši vpeljavi v delo.«

V marcu 2018 zaključuje prvo fazo svojega delovanja kot mladinski delavec, saj je z vključevanjem v aktualne aktivnosti programa Y.business že dodobra spoznal delovanje Zavoda Ypsilon. Obetamo pa si, da bo v prihodnje še nadgradil že sedaj obstoječe mreže predavateljev, podpornikov, partnerskih organizacij in podjetij ter vzpostavil poslovni model, ki bo omogočal trajno in redno financiranje programa.

Manca

Manca Smolej je diplomirala iz ekonomije, trenutno pa piše magisterij na Ekonomski fakulteti. Svoje prve izkušnje pri delu z mladimi je pridobila z aktivnim delom v Taborniški zvezi Slovenije, kjer je sodelovala pri organizaciji njihovih večjih dogodkov. Prve delovne izkušnje je pridobivala v podjetjih Adacta d.o.o., IBM Slovenija d.o.o. in Microsoft d.o.o., svoje raznolike izkušnje pa zdaj združuje v Zavodu Ypsilon.

Manca Smolej: »Pri vsakem delu, ki ga opravljam, poskušam potegniti vzporednice s prejšnimi izkušnjami: od dela, ki sem ga opravljala v IT okolju, do znanja, ki sem ga pridobila pri tabornikih - komunikacija v timu, marketing in predvsem poznavanje potreb ciljne skupine.«

V Zavodu Ypsilon je zadolžena za vodenje in razvoj programa mentorstva v okviru Mentorskega programa – Uči se od najboljših, ki ga Zavod Ypsilon izvaja že od leta 2013. Njene naloge so povezane s pridobivanjem sredstev iz razpisov. Z načrtovanjem mentorskega programa pa bo mladim pomagala pridobivati izkušnje, nasvete, znanje in podporo starejših generacij, vzpodbudila pretok znanja in informacij med vsemi aktivnimi posamezniki, ustvarjala mentorske odnose in navsezadnje povečevala zaposljivost in zaposlenost mladih.

 

EU_SKLAD.png

 

  MIZŠ.jpg

 

http://www.eu-skladi.si/ http://www.mizs.gov.si/
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Petek, 30 Marec 2018 15:07
Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.