Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

Dragi Ypsilonovci, Zaključujemo 2-letni projekt »Made with Y«, trening mladih profesionalcev za...

Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

Se želite s svojo dejavnostjo na trgu dobro pozicionirati? Pridobite svoje stranke preko Google...

Postani član/članica Zavoda Ypsilon

Postani član/članica Zavoda Ypsilon

     Si predstavnik-ca generacije Y, proaktiven-a, talentiran-a in poln-a novih...

  • Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

    Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

  • Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

    Y.business delavnica: »Google AdWords oglaševanje«

  • Postani član/članica Zavoda Ypsilon

    Postani član/članica Zavoda Ypsilon

 
 
 

Y + nagrade za neskončno spodbudo!

Zavod Ypsilon praznuje osem let in kot je v navadi, se ob prazniku spomnimo na zanimive projekte, ideje, posameznike in posameznice ter organizacije, ki jih nagradimo za izjemno delo. Izbiro smo prepustili vam in nastal je spodnji seznam dosežkov, ki jih bomo nagradili na 8. obletnici Zavoda Ypsilon. Srečali se bomo v četrtek, 26. oktobra 2017, ob 18.30 v Veliki dvorani na Fakulteti za družbene vede - Univerza v Ljubljani, brezplačne vstopnice pa lahko rezervirate že danes.

Tako nominirancem kakor tudi vsem glasovalcem se zahvaljujemo za vaše glasove in zaupanje. V nadaljevanju preberite, za koga lahko glasujete ter zakaj je bil/a nominiran/a. Glasove sprejemamo do nedelje, 22. oktobra 2017. Nagrade bo prispeval partner Steklarna Hrastnik.

FINALISTI ZA PREJEM NAZIVA PRIYATELJ LETA 2017

PriYatelj 2017 Glasuj 8Y

Sanela Banović  S svojim pristnim nastopom na TEDx dogodku je prevzela Slovenijo, tudi mlade. In svojo poslanstvo živi še naprej. 
Iza Login Gospa Login z svojimi pogledi zazrtimi v prohodnost sveta in vseh mladih skrbi za pozitiven zgled med mladimi. Z majhnimi koraki bomo na dolgi poti dosegli spremembe.
SAP Slovenija Ker so prepoznali pomen digitalnih veščin in programiranja v sodobni družbi in so mladim omogočili brezplačno pridobivanje teh znanj.

 

FINALISTI ZA PREJEM NAZIVA SODELOVANYE LETA 2017

SodelovanYe 2017 Glasuj 8Y

Simbioza Svetovno prebivalstvo se stara, zato je potrebno že vnaprej vzpostaviti mehanizme in okolje za izzive, ki nam ga bo prinesla prihodnost. Projekt Simbioza naslavlja izzive s katerimi se soočajo starejši. Omogoča pridobitev nobih znanj ter s tem novih priložnosti tudi starejšim.
Lidl Slovenija Podprli so slovenske športnike invalide in na ta način izpostavili, da so ti posamezniki in ekipe z močno vizijo, vztrajnostjo in polnim življenjem. Ker so dokazali, da povezovanje krepi ter za izpostavitev pozitivnih zgodb, ki so v javnosti velikokrat spregledane.
Steklarna Hrastnik - PBC 1860 Sodelovanje mladih in izkušenih podjetnikov in storkovnjanov je vedno obrodilo dobre sadove. Zato nominiram PBC1860, ker z medgeneracijskim sodelovanjem in podipiranjem mladih gradijo zgodbo sodelovanja za skupno prihodnost podjetja in njegovega širšega okolja.

 

FINALISTI ZA PREJEM NAZIVA GENYALEC LETA 2017

GenYalec 2017 Glasuj 8Y

Nina Dušič Hren V svetu površinskih odnosov ena na mnogo ter neiskrenih motivov, si Nina prizadeva vzpostavljati in ohranjati pristno in kvalitetno komunikacijo z vsakim. 
Primož Roglič Bivši smučarski skakalec, ki je po poškodbi opustil svoj prvi šport in se posvetil kolesarstvu kjer je kot prvi slovenec osvojil etapo na Tour De France in medaljo na svetovnem prvenstvu v kronometru. Dokazal je da je s pravo željo in voljo vse mogoče in da ovire niso le ovire pač pa so lahko tudi nove priložnosti.
Inja Zalta Mlada nadarjena igralka, ki jo čaka lepa prihodnost. Navdušuje na malih zaslonih in družbenih omrežjih ter je v kratkem času zgradila uspešno in trdno osebno znamko.

 

FINALISTI ZA PREJEM NAZIVA MEDIY LETA 2017

MediY 2017 Glasuj 8Y

City Magazine Ob poplavi negativnih in tudi nekaj dobrih novic, se pametno poslužuje le aktualnih trendov in dogodkov.
 Podcast Apparatus Anže Tomić je eden prvih, ki je v Sloveniji začel s podcasti. Izpostavlja pomembne teme.
Delo - Priloga Svet kapitala V Svetu kapitala se mnogokrat posvetijo tematikam mladih, ki jih drugje ne zasledimo tako pogosto. Brezposlenot maldih in rešitve na področju. Zato za medyj nominiram nijh.

 

FINALISTI ZA PREJEM NAZIVA ORGANIZACIYA LETA 2017

OrganizaciYa 2017 Glasuj 8Y

Druga violina  Ker spodbujajo vključevanje robnih skupin družbe.
Movit  Za financiranje mobilnosti vseh mladih v in izven Slovenije.
Zavod 404 Ker mladim omogoča pridobitev praktičnih znanj in okolje za razvoj produktov, ki so v sodobenem šolskem sistemu zapostavljene. Mlade na zabaven način učijo praktičnih znanj in v njih vzbujajo nove interese. Posvečajo se tudi dijakom in mlajšim.

 

FINALISTI ZA PREJEM NAZIVA DEYANJE LETA 2017

DeYanje 2017 Glasuj 8Y

Zmaga slovenskih košarkašev na Eurobasketu  Ker so dokazali, da lahko tudi mali s pravo ekipo, pravim vodstvom in pravo energijo dosegamo neverjetne rezultate.
 A1 Lahkonočnice Ker je izjemen projekt, ki zbližuje generacije.
 Talking Tom - sinhronizacija v slovenščino Ker so z dejanjem pokazali na pomembnost negovanja slovenskega jezika, ki kljub majhnemu trgu še vedno pomeni pomembno mesto v globalnem svetu.
Torek, 17 Oktober 2017 15:34
Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.