Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije

ssmds logo original 3

Veseli nas, da se nam je v mesecu juniju kot Partner znanja in storitev, pridružila tudi Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije.

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije (ŠSDMS) združuje posameznike, ki si želijo poglobiti svoje znanje o marketingu. S svojimi aktivnostmi izobražuje, prinaša nove izkušnje, znanja, vidike in s tem prispeva svoj delež na področju marketinške stroke. ŠSDMS, ki aktivno deluje že od leta 1994, predstavlja močno študentsko združenje na področju marketinga v Sloveniji. Sekcija je najmočneje prisotna na Ekonomski fakulteti in Fakulteti za družbene vede, z leti pa postaja vse močnejši člen tudi na drugih fakultetah.

Njihova glavna dejavnost je omogočati študentom stik s praktičnim delom še pred zaključkom študija in s tem poglobiti znanje, ki ga pridobijo na fakulteti. Prirejajo različna predavanja, seminarje s predavatelji, ki izhajajo tako iz akademskih kot poslovnih krogov, okrogle mize z aktualno tematiko, delavnice za poglobitev praktičnega znanja, motivacijske vikende … Pri izbiri tematike slednjih upoštevajo predvsem želje in interese članov ter aktualnost v marketinškem svetu.

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije
Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.