Evropska mladinska kartica

EYCA slo logo

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.

Finančni Trgi d. o. o.

1254bd4

Z veseljem oznanjamo, da smo s podjetjem Finančni Trgi uradno sklenili sodelovanje.

Portal Finančni trgi je združenje dolgoletnih in izkušenih trgovalcev s področja različnih finančnih instrumentov, s katerimi se trguje po različnih borzah po svetu. Namen društva je spodbujanje strokovnega razvoja in načina trgovanja ter prenos znanj, informacij in izkušenj med vse ljudi, ki bi želeli dvigniti nivo finančne pismenosti v Sloveniji.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani.

Steklarna Hrastnik

     

Steklarna Hrastnik žeHrastnik1860 Logo SloganSLOEN-01 več let podpira Ypsilon, sedaj pa imajo tudi novo korporativno podobo.

Že več kot 150 let izdelujejo vrhunske steklarske izdelke, danes pa imajo tri proizvodne programe: embalažo, namizno steklo in razsvetljevalno steklo. Veliko vlagajo tudi v raziskave in razvoj, ter imajo lastni razvojni center za nove materiale.

Z veseljem se prilagodijo željam naročnikov, imajo pa tudi certifikat Družini prijazno podjetje.


Več informacij najdete na njihovi spletni strani: http://www.steklarna-hrastnik.si/.

 

LPP d.o.o. Feature

8718024 orig

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. skrbi za varen, zanesljiv in nemoten javni prevoz na območju celotne Mestne občine Ljubljana in v šestnajstih primestnih občinah.

Njihova želja in cilj sta poskrbeti za to, da bi avtobus postal najboljša alternativa osebnemu avtomobilu, saj bi na ta način umaknili osebna vozila iz urbanih okolij in tako zagotovili zdravo okolje prihodnjim generacijam.

Ponosni in veseli smo, da so se nam pridružili kot sponzor Zavoda Ypsilon v okviru IBM Corporate Service Corps misije, ki poteka v septembru in oktobru. Naši gostje Jeff, Jiljil in Deepak za vožnjo po mestu uporabljajo javni prevoz LPP in kartico Urbana.

Več informacij najdete na www.lpp.si.

INDIVIDA & Partnerji d.o.o. Feature

Individa-partnerji-logo

Podjetje INDIVIDA & Partnerji d.o.o sestavlja strokovna, neodvisna in k etiki zavezana skupina osebnih finančnih svetovalcev. Nenehno dopolnjujejo ponudbo storitev in z individualnim pristopom postavljajo nove smernice v svetu finančnega svetovanja. Ekipa ima večletne izkušnje in vse potrebne licence in dovoljenja za svoje delo. Zaupa jim več kot 15.000 Slovencev.


Veseli smo, da so se nam pridružili kot Partner znanja in storitev ter bodo vsakemu članu Zavoda Ypsilon ponudili brezplačen termin osebnega finančnega svetovanja.

STAL d.o.o. STA potovanja

sta potovanja novi web     

Z veseljem sporočamo, da se nam je pridružil nov partner, STAL d.o.o., STA potovanja. Več o njihovih storitvah lahko najdete na spletni strani: http://www.stapotovanja.com/.

NLB Vita

Vita Zz Logo Mali CMYK predogled 

Naš novi partner je  NLB Vita, Življenjska zavarovalnica.

NLB Vita je največja bančna življenjska zavarovalnica na slovenskem trgu, članica NLB Skupine. Njena dejavnost je razvoj zavarovalnih produktov, ki omogoča ponudbo modernih življenjskih in drugih zavarovanj, prilagojenih potrebam strank. Ustanovili sta jo družbi Nova Ljubljanska banka d. d. Ljubljana in KBC Insurance NV. Glavni razlog za ustanovitev je bil združiti konkurenčne prednosti NLB kot najmočnejše banke v Sloveniji z znanjem in izkušnjami KBC na področju zavarovalništva, investicijskega bančništva in upravljanja ter informacijske tehnologije.

Intera, d.o.o.

intrix logo novZavod Ypsilon podpira tudi podjetje Intera d.o.o., CRM in vodenje projektov Intrix.

Njihov uspeh je rezultat kreativnega delovnega procesa, razvoja lastnih programskih rešitev Intrix, rednega izobraževanja in inovacij. So strokovnjaki na področju upravljanja odnosov s strankami (CRM) in vodenja projektov.
Med svoje ključne vrednote štejejo zavezanost najsodobnejšim tehnologijam, strokovnost in pozitivno naravnanost.

Z novembrom 2013 imamo na Zavodu Ypsilon novega partnerja. Podjetje Arctur iz Nove Gorice nam omogoča lažje projektno vodenje s pomočjo njihove spletne aplikacije za projektni management, 4PM.

Arctur

arctur logoZ novembrom 2013 imamo na Zavodu Ypsilon novega partnerja. Podjetje Arctur iz Nove Gorice nam omogoča lažje projektno vodenje s pomočjo njihove spletne aplikacije za projektni management, 4PM.

Hotel Park

Z veseljem vam sporočamo, da je kot partner znanja in storitev Zavod Ypsilon podprl tudi Hotel Park.

Ob tej priložnosti vas prijazno vabimo k obisku Hotela Park, še posebej pa ste vabljeni na njihove četrtkove večere, ki vedno presenečajo z novimi temami in aktivnostmi.

Publicis Groupe Slovenija

Veseli nas, da nas je v obliki srebrnega strateškega partnerstva podprla Publicis Groupe Slovenija. Veselimo se skupnega sodelovanja!

Publicis Groupe Slovenija je komunikacijska agencija polnega servisa, ki povezuje strokovnjake s področij oglaševanja, medijev, brand managementa, dogodkov, digitalnih komunikacij, odnosov z javnostmi, BTL-ja in drugih specializiranih marketinških storitev. Združuje kreativni agenciji Publicis in Saatchi&Saatchi, medijski agenciji Starcom in Zenith Optimedia ter specializirane enote, ki delujejo na različnih komunikacijskih področjih: Diggital, Livecom in Strategic. Publicis Groupe Slovenija stremi k rešitvam, ki so ustvarjalne in hkrati poslovno uspešne ter predstavljajo odgovore na izzive naročnikov.

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije

ssmds logo original 3

Veseli nas, da se nam je v mesecu juniju kot Partner znanja in storitev, pridružila tudi Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije.

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije (ŠSDMS) združuje posameznike, ki si želijo poglobiti svoje znanje o marketingu. S svojimi aktivnostmi izobražuje, prinaša nove izkušnje, znanja, vidike in s tem prispeva svoj delež na področju marketinške stroke. ŠSDMS, ki aktivno deluje že od leta 1994, predstavlja močno študentsko združenje na področju marketinga v Sloveniji. Sekcija je najmočneje prisotna na Ekonomski fakulteti in Fakulteti za družbene vede, z leti pa postaja vse močnejši člen tudi na drugih fakultetah.

Njihova glavna dejavnost je omogočati študentom stik s praktičnim delom še pred zaključkom študija in s tem poglobiti znanje, ki ga pridobijo na fakulteti. Prirejajo različna predavanja, seminarje s predavatelji, ki izhajajo tako iz akademskih kot poslovnih krogov, okrogle mize z aktualno tematiko, delavnice za poglobitev praktičnega znanja, motivacijske vikende … Pri izbiri tematike slednjih upoštevajo predvsem želje in interese članov ter aktualnost v marketinškem svetu.

BTC d.d.

BTC d.d. potrjuje zaupanje v obliki srebrnega partnerstva

Z začetkom meseca marca je delovanje Zavoda Ypsilon v obliki podaljšanja srebrnega strateškega partnerstva ponovno podprlo tudi podjetje BTC d. d.

BTC je sopotnik velikih poslovnih sistemov in inkubator malih, družinskih podjetij; prenekateremu posamezniku, ki se je pripravljen spoprijeti s tržnimi izzivi sodobnega časa, ponuja ustvarjalne priložnosti. Z velikimi in malimi partnerji družba gradi čvrsto partnerstvo in obojestransko zaupanje. Družba BTC posluje z več kot 3.000 poslovnimi partnerji. Dosedanji rezultati kažejo, da dosega delniška družba BTC ves čas razvoja stabilno poslovanje in rast. Dosežki razvoja se, poleg dobrih poslovnih rezultatov, odražajo tudi v rasti poslovnega ugleda, v prepoznavnosti in rangiranju v očeh javnosti.

Družbi BTC d. d. se Zavod Ypsilon zahvaljuje za ponovno izkazano zaupanje. Verjamemo, da bo naše sodelovanje tudi v prihodnje obrodilo velike uspehe.

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Zavod Ypsilon je v obliki srebrnega strateškega partnerstva podprla tudi Zavarovalnica Triglav, d.d.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že 110 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

Zavarovalnica Triglav je vodilna slovenska klasična zavarovalnica s 36,4-odstotnim tržnim deležem, pri čemer dosega 40,8-odstotni delež pri življenjskih zavarovanjih in 35-odstotnega pri premoženjskih zavarovanjih. Skupaj s Triglav, Zdravstveno zavarovalnico, d.d., je njihov tržni delež 40,4-odstoten.

Skupaj s hčerinskimi družbami izvaja premoženjska, življenjska, prostovoljna dodatna pokojninska in zdravstvena zavarovanja. Pomeben vidik njenega delovanja pa sta tudi družbena odgovornost in trajnostni razvoj.

Zavod Ypsilon se Zavarovalnici Triglav, d.d. zahvaljuje za izkazano zaupanje. Prepričani smo, da bomo uspešno prepletali sodelovanje in tako skrbeli, da bo tudi v prihodnje vse v redu.

Studio moderna d.o.o.

Veseli smo, da je Zavod Ypsilon v obliki srebrnega strateškega partnerstva podprlo tudi podjetje Studio moderna, d.o.o.

Podjetje Studio Moderna, d.o.o. je del poslovnega sistema podjetij Studio Moderna, ki je vodilni na področju neposrednega trženja v Srednji, Vzhodni in Južni Evropi. Več kot 5.500 zaposlenih v poslovnem sistemu na 21 trgih s skupno 450 milijoni potrošnikov uspešno razvija in utrjuje večkanalni distribucijski sistem. Z mrežo direktnih marketinških storitev Studio Moderna ponudnikom izdelkov omogoča enostaven in hiter prodor na trge srednje in vzhodne Evrope.Vertikalno integrirana infrastruktura in poslovno zaledje v njihovem sistemu omogočata slovenskemu podjetju dostop do izdelkov, ki so svetovne uspešnice direktne prodaje, ter ohranjanje položaja tržnega vodje ob hkratnem oblikovanju edinstvenega sistema razvoja kakovostnih odnosov s kupci. Skozi integrirane prodajne aktivnosti ponujajo skupno prek 1.000 proizvodov, ki jih tržijo prek sedmih prodajnih kanalov: TV prodaje, spletne prodaje, kataloške prodaje, prodaje prek klicnih centrov (telemarketing), prodaje prek direktne pošte, maloprodaje/mreže lastnih trgovin in veleprodaje.

Podjetje je močno prepoznavno tudi v tuji poslovni in strokovni javnosti. Sodelujejo v številnih inovativnih ter naprednih projektih in imajo razvito partnerstvo z uglednimi mednarodnimi institucijami. Med drugim sodelujejo s Kanadsko pošto pri razvoju napredne platforme CentrSource in s fundacijo Clinton Global Initiative (CGI) v izzivu trajnostne mobilnosti. Njihov poslovni model preučujejo na uglednih poslovnih šolah, kjer ga uporabljajo kot primer dobre prakse (Harvard Business School, Stanford University, IEDC Bled, Microsoft).

Studiu moderna se Zavod Ypsilon zahvaljuje za izkazano zaupanje. Veselimo se uspešnega sodelovanja!

Zavod Mladi podjetnik

Ypsilon podpira tudi Zavod Mladi podjetnik.

Zavod mladi podjetnik je neodvisna, neprofitna organizacija namenjena podpori podjetništva med mladimi in tistimi, ki so na začetku svoje podjetniške poti.

    Njihova osnovna dejavnost je podjetniško svetovanje in izobraževanje, ki se udejanja v treh sklopih:
  • na portalu mladipodjetnik.si, kjer so na voljo podjetniški članki, novice, nasveti ter podobne podjetniške vsebine;
  • na forumu, kjer skupnost sodelavcev, strokovnjakov ter simpatizerjev Zavoda razrešuje dileme povezane z nastankom, vodenjem ter širitvijo podjetja;
  • prek brezplačnih podjetniških izobraževanj, kjer strokovnjaki na različnih področjih slušateljem posredujejo podjetniško relevantne teme, ki so koristne pri poslovanju

.

Teme, ki jih pokrivajo so namenjene samostojnim podjetnikom, hkrati pa tudi podjetnikom z d.o.o. ali katero drugo obliko podjetja. Več na njihovi spletni strani: http://mladipodjetnik.si.

SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.