Članstvo v klubu organizacij Zavoda Ypsilon

Predlagamo vam sodelovanje pri razvoju družbene odgovornosti vašega podjetja, pri povezovanju, iskanju najperspektivnejših mladih kadrov in dodatnem izobraževanju vaših mladih predstavnikov generacije Y.

Z našimi produkti in storitvami lahko dosežete boljše rezultate, na drugačen način, z novimi pogledi in pristopi. Zagotovite si lahko dostop do najperspektivnejših mladih kadrov, do mnenj in vidikov vzhajajoče generacije, do sodelovanja v projektih, ki podpirajo medgeneracijsko sodelovanje, posebno izobraževanje in promocijo vaše organizacije.

In še nekaj, kar vam ne morejo ponuditi drugi. Predstavnike generacije Y, ki jih zaposlujete v vaši organizaciji oziroma so vaši štipendisti in bodo v prihodnosti gonilna sila naše družbe, lahko vključimo v poseben izobraževalno povezovalni proces Zavoda Ypsilon, ki jim bo pomagal razviti njihove socialne kompetence. Seveda lahko ponudite paket tudi mladim iz vaše okolice, kot nagrado ali poseben projekt.

V Klub organizacij Zavoda Ypsilon lahko vstopate v obliki korporativnega članstva ali pa kot partnerji znanja in storitev.

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.