Korporativno članstvo

Predlagamo vam sodelovanje pri razvoju družbene odgovornosti vašega podjetja, pri povezovanju, iskanju najperspektivnejših mladih kadrov in dodatnem izobraževanju vaših mladih predstavnikov generacije Y.

Z našimi produkti in storitvami lahko dosežete boljše rezultate, na drugačen način, z novimi pogledi in pristopi. Zagotovite si lahko dostop do najperspektivnejših mladih kadrov, do mnenj in vidikov vzhajajoče generacije, do sodelovanja v projektih, ki podpirajo medgeneracijsko sodelovanje, posebno izobraževanje in promocijo vaše organizacije.

In še nekaj, kar vam ne morejo ponuditi drugi. Predstavnike generacije Y, ki jih zaposlujete v vaši organizaciji oziroma so vaši štipendisti in bodo v prihodnosti gonilna sila naše družbe, lahko vključimo v poseben izobraževalno povezovalni proces Zavoda Ypsilon, ki jim bo pomagal razviti njihove socialne kompetence. Seveda lahko ponudite paket tudi mladim iz vaše okolice, kot nagrado ali poseben projekt.

Produktivno medgeneracijsko druženje, povezovanje in promocijo vašega podjetja si lahko zagotovite tako, da podprete našo dejavnost kot sponzorji ali kot korporativni člani Zavoda Ypsilon.S  tem boste odprli vrata tudi vašim predstavnikom generacije Y za  izobraževanje v AkademYi. Način sodelovanja si izbirate sami. V ta namen smo vam pripravili različne pakete sodelovanja.

Partnerji so pri Zavodu Ypsilon ključnega pomena, saj je Zavod Ypsilon nevladna organizacija in za delovanje tako kot vsaka druga potrebuje finančna sredstva. Pridobivamo jih s plačili članarin članov, organiziranjem plačljivih dogodkov in s podporo partnerjev, ki vidijo potencial v izobraženih mladih. Naši partnerji se zavedajo, da je za družbo izjemnega pomena imeti mlade, ki niso samo pasivni gledalci ampak so glavni akterji pri kreiranju svoje in naše skupne prihodnosti. Podpirajo delovanje Zavoda Ypsilon, saj s tem podpirajo mlade, ki bodo nekoč spremenili svet.

Verjamemo, da boste v sodelovanju z nami prepoznali dobro priložnost zase.  Seveda pa bomo prisluhnili tudi vašim dodatnim željam in pričakovanjem.

Navdušeno pozdravljamo vaše sodelovanje z nami in se ga iskreno veselimo!

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.