Meet up

Y.business Success Story z g. Danielom Gregoričem

 

KDO je DANIEL GREGORIČ? 

Po kitajskem horoskopu je tiger, za rojene v tem znamenju pa je značilno, da so ljudje akcije. Njegovi prijatelji pravijo, da se ne ustraši zlepa nepredvidljivih dogodkov in redko gre z glavo skozi zid. Sam pravi, da zanj držijo lastnosti dvojčka, predvsem dualizem in nenehna aktivnost.

Z glasbo se ukvarja od 16. leta, v svet financ pa je padel pred 16. leti. Bližnji ga poznajo predvsem kot finančnika, javnost kot glasbenika. V vsakem primeru sta svet financ in glasba jin in jang v njegovem življenju.

Rad potuje, raziskuje nove kraje in kulinariko, navdušujejo ga adrenalinski športi. Naj bo sprehod s tigrom, pokvarjeno letalo ali vožnja z balonom sredi Azije, pustolovskega duha mu ne manjka.

Pravi, da z veseljem vodi svoje zaposlene in v svojem delu zares uživa, a v sebi še vedno nosi del neukročenega rockerja, ki ima krvno skupino B(FM).

Vse to in še več je Daniel Gregorič, direktor družbe INDIVIDA & Partnerji in kitarist v skupini Big Foot Mama.

 

Y.business Success Story z Blažejem Kupcem

Blažej Kupec je urednik Startaj.si, spletnega portala, ki spodbuja podjetništvo in inventivnost. V letu in pol je postal eden najbolj branih start-up portalov v Sloveniji, kar so prepoznali tudi pri Zavodu Ypsilon in Startaj.si nagradili s priznanjem za medij leta.
Kupec je zadnja tri leta sicer del novinarske ekipe Financ, kjer je pred urednikovanjem Startaj.si pokrival politiko in gospodarstvo. Med drugim se je kalil tudi na Planet Siol.net, delovne izkušnje pa pridobival še v ZDA in kot prostovoljec na Islandiji.

Rad ima gledališče, šest let je sodeloval pri domači dramski skupini iz okolice Vrhnike, in potovanja.


Kotizacija za dogodek se poravna po prejetem računu, znaša 10€. (Udeležba je za člane Zavoda Ypsilon, Alumni Ypsilon in inHUBitante brezplačna)
Prijava je zaradi omejenega števila mest obvezna. Prijavite se preko obrazca in s seboj prinesite karto (natisnjeno ali na vašem telefonu).

Y.business: Success Story z Danielo Bervar Kotolenko

 

Vabljeni na Success Story Y.Business programa!

Nekateri to vrsto dogodkov poznate kot Mreženje z uspešnim poslovnežem, na katerih smo se družili v okviru projekta Learn4Life - Pripravljeni na 21. stoletje. V sodelovanju z ABC Acceleratorjem smo razvili projekt Y.business, v sklopu katerega se bodo odvijali tudi Success Story dogodki.


Tokrat bo z nami Daniela Bervar Kotolenko -  izvršna direktorica BIC - Business Intelligence centra, ustanoviteljica podružnice mednarodne poslovne šole Cotrugli v Sloveniji, članica večjih slovenskih poslovnih društev in združenj. Kot ena izmed petih slovenskih investitorjev je sodelovala v okviru projekta Dober Posel (Dragons' Den). Področja njenega delovanja obsegajo pestre izkušnje iz marketinga in prodaje, tako v Sloveniji kakor v tujini, internacionalizacije poslovanja, oblikovanja poslovnih strategij. Je mojstrica poslovnega povezovanja in mreženja, vrsto let vodi Cotrugli MBA Alumni klub v Sloveniji ter s tem povezana poslovna srečanja in forume.

Kotizacija za dogodek se poravna po prejetem računu, znaša 10€. (Udeležba je za člane Zavoda Ypsilon, Alumni Ypsilon in inHUBitante brezplačna)


Prijava je zaradi omejenega števila mest obvezna. S seboj prinesite karto (natisnjeno ali na vašem telefonu).

prijava

Dress Code: Poslovno | Business Attire

Vprašanja na | Additional questions: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

 

SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.