Zakaj ne smeš zamuditi te edinstvene poslovne izkušnje?

FB and web Banner IBSS

Ljubljana, 11. maj – »International Business Summer School Ljubljana« je sodobni podjetniški program v Ljubljani, ki se bo odvijal od 9. do 23. julija 2016

, v Acceleration Business City HUB-u. 40 mladih ustvarjalcev iz 10-ih različnih držav se bo na praktičnih primerih naučilo, kako narediti prve korake v svet podjetništva in podjetnega razmišljanja.

V sodelovanju z uspešnimi mentorji iz Amerike, med katerimi bosta tudi George Deriso (profesor na Watson univerzi) in Gary Whitehill (avtor trilogije »Powerful change happens when enough humans live determined«), bo ekipa Zavoda Ypsilon udeležence popeljala skozi unikatno izkušnjo spreminjanja teorije v prakso, ki je ne ponuja nobena druga šola v Sloveniji ali svetu.

»Naš ciljno usmerjen program bo mlade ume popeljali skozi vse spektre podjetništva, tudi tiste, o katerih se v javnosti ne govori. Namreč premnogi imajo odlične ideje, večina pa ne uspe narediti prvega koraka. Zato smo tu mi, da jim pokažemo kako in da bodo to znali ponoviti tudi sami.«, pravi Slađana Mlađenovič, vodja projekta International Business Summer School Ljubljana.

Dogodek je zasnovan na najnovejših praksah »dizajnerskega razmišljanja« in reševanja poslovnih izzivov. V sodelovanju z ekipo Zavoda Ypsilon in Ustvarjalnika, bo 40 izbrancev preživelo dva aktivna tedna v Ljubljani in okolici, kjer se bodo srečali s praktičnimi preizkušnjami, ki jim bodo porušile vse omejitve, ki so si jih sami postavili. Da bi dosegli želene rezultate pa jim bodo na poti pomagali izbrani mentorji iz Amerike in Slovenije, pomoč pa bodo ponudila tudi priznana partnerska podjetja, katerim bodo udeleženci tudi rešili en poslovni izziv. Na koncu bo strokovna žirija izbrala najboljšo rešitev in ekipo, ki bo prejela tudi posebno nagrado.

Prijave so odprte le do začetka junija, znižane prijave pa le še do 20. maja 2016, zato pohiti na njihovo spletno stran in se nemudoma prijavi. Za vsa morebitna vprašanja pa jim lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Za vse člane Zavoda Ypsilon pa velja še 20% popust na končno ceno, za katero se prijavljajo. Prijave potekajo TUKAJ

International Business Summer School Ljubljana

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.