Kaj je Think Y Mastermind?

Think Y

Mesečno sestankovanje članov Zavoda Ypsilon, ki so združeni v skupino za profesionalno ali osebnostno rast.

Mastermind skupina posameznikom, ki jih povezuje želja po napredovanju, nudi medsebojno podporo, spodbudo, vihrenje možganov, generiranje novih idej in pogledov z različnih perspektiv.

Udeleženci si postavljajo izzive in z medsebojnim zaupanjem, zavezo, s pripravljenostjo sprejemanjem in dajanjem nasvetov ter idej, in z iskrenostjo, spoštovanjem ter empatijo skupaj dosegajo cilje na kariernem ali osebnem področju in tako kot aktivni državljani sodelujejo in vplivajo na okolje in prihodnost.

Skupina je posvečena tako storitvenim dejavnostim kot tistim, ki prodajate izdelke ali ste zaposleni v podjetju.

Ne veš kako s svojo podjetniško idejo naprej?

Imaš izziv na delovnem mestu?

Piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in skličemo sestanek le na tvojo temo.

V katere skupine se lahko prijaviš?

Skupina poslovna rast je namenjena vsem, ki se srečujete s podjetništvom ali želite napredovati na svojem delovnem mestu. Imaš svoj izdelek ali produkt in ne veš kako zastaviti CGP, analizirati trg ali tržiti znamko? Imaš izziv v podjetju? V skupini ti bomo pomagali z izkušnjami, idejami, pogledi...

Skupina za osebnostno rast je za vse, ki si želite izboljšati sebe. Težko greš iz cone udobja? Spodbujali te bomo. Te je strah? Mi smo s teboj. Se težko spraviš narediti korak naprej in slediti svojim ciljem? Na vsakem srečanju bomo pregledali katere zadane cilje ste dosegli, katerih ne, zakaj ne in kaj lahko naredimo.

Skupina Vizija Slovenije je za tiste, ki si upate izreči stvari na glas in se potegovati v dobro nas vseh. Iskali boste rešitve in odgovore na aktualna pereča vprašanja, jih zapisali, pismo pa bomo objavili v javnosti in pokazali, da mladi smo proaktivni.

Skupina Podjetništvo v kreativni industriji: Vabljeni, inovatorji (iz različnih panog), (krajinski) arhitekti, oblikovalci, umetniki, makerji, socialni podjetniki, izumitelji in vsi ostali, ki bi se lahko označili z pojmom kreativnega podjetnika, da se dobivamo vsak teden in debatiramo o: kreativnosti na splošno, inovativnih poslovnih modelih, marketingu, poslovnih strategijah, prodaji, najnovejših trendih v kreativni industriji, busines know-how-u, delitvi krativnih idej, mreženju in ustvarjanju novih poznanstev in poslovnih povezav, spletnih rešitvah in internetnemu marketingu, produktih, ki spreminjajo "status quo" v družbi , inovacijah, novih tehnologijah in ekoloških rešitvah,...

Vroči stol: Povej, kaj misliš!

Na sestankih želimo slišati čim več o aktualnih problemih, s katerimi se soočaš v podjetništvu ali življenju, le tako ti lahko drugi svetujejo, povedo svoje mnenje, predlagajo novo rešitev.

Ker verjamemo, da imaš ogromno idej, bomo v skupinah z veseljem prisluhnili tvojim izzivom pri delu ali predlogom za izboljšave. Na sestankih ne obsojamo, ampak viharimo možgane, iščemo nove poti in si dovolimo sanjati.

Zato na vseh rednih sestankih poteka vroči stol, ki vsakomur omogoča, da pove, kaj si misli, s čim se trenutno ukvarja. Ostali člani sestanka pa se nato posvetijo le tej osebi na vročem stolu. Največ lahko tako odnesemo če na sestanke prihajamo pripravljeni z vprašanji, s katerimi se soočamo.

Dnevni red sestankov:

  • Pregledovanje preteklih zadanih ciljev
  • Vroči stol & vihrenje možganov za vsakega člana skupine
  • Zapisovanje novih ciljev do naslednjega srečanja

Česa ne bo na ThinkY Mastermind sestankih?

Na ThinkY Mastermind sestankih ne bomo poučevali. Vse leto stojijo pod žarometi Zavoda Ypsilon predavatelji in gostje iz vsega sveta, zato tokrat oder prepuščamo mladim, da spregovorijo o svojih pogledih na različne problematike. Bistvo ThinkY Mastermind skupin je vihranje možganov in medsebojna podpora na področjih, kjer želite uspeti.

ThinkY Mastermind skupine niso namenjene coachingu. Iščemo in spodbujamo sodelovanje članov, zato v skupinah ne bo vodij. V skupinah bodo štirje do osem rednih udeležencev, eden izmed njih bo druge povezal prek spleta in skrbel za nemoten pretok informacij. Vodja skupine je vsak, ki prevzame pobudo, komentira, prispeva teme in podpira druge.

ThinkY Mastermind ni namenjen mreženju. Mrežimo se lahko na vseh dogodkih Zavoda Ypsilon, bistvo ThinkY Masterminda pa je sestankovanje. Na srečanjih skupin lahko spoznaš prodorne mlade, ki imajo podobna zanimanja in voljo za aktivno delovanje. Če pa želiš razširiti svoj poslovni imenik, se nam lahko pridružiš na katerem od prihajajočih dogodkov.

2 koraka do uspeha

#1 Odloči se, ali te ThinkY Mastermind zanima in si pripravljen enkrat mesečno viharit svoje ideje v družbi proaktivnih somišljenikov in hkrati pridobiti pogled z različnih perspektiv.

#2 Izpolni prijavnico na povezavi. Kmalu bo v stik s teboj stopila prijazna ekipa Ypsilona in te povabila na prvi ThinkY Mastermind sestanek, ki se bo odvijal v prostorih Zavoda Ypsilon.

Urnik skupin:

Skupina

Dan srečevanj

Kdaj?

Kje?

Pogostost?

Profesionalna rast Prva sreda v mesecu 18.00 (1 do 2 uri) ABC Hub Enkrat na mesec
Osebnostna rast Prva sreda v mesecu 17.00 (1 ura) ABC Hub Enkrat na mesec
Vizija Slovenije Po dogovoru prijavljenih Po dogovoru prijavljenih ABC Hub  
Podjetništvo v kreativni industriji Po dogovoru prijavljenih Po dogovoru prijavljenih ABC Hub  
Imam izziv, izredni sestanek Po potrebi članov in članic Piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ABC Hub  

 

Veseli nas, da te lahko spodbujamo k napredovanju!

Think Y Mastermind

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.