Ustvarjam kjerkoli

 

Projekt Ustvarjam kjerkoli je namenjen spodbujanju in širjenju zavedanja o tem, da so ljudje glavno bogastvo vsakega podjetja. Zadovoljni in motivirani ljudje so gonilo vsakega podjetja, z današnjim tempom življenja, količino opravkov, obveznosti in stresa, pa lahko zaposlenim ponudimo možnosti, s katerimi si lahko prilagajajo svoj urnik svojim potrebam.

Pri tem želimo izpostaviti predvsem prednosti, ki jih tovrstna prilagodljivost prinaša tako zaposlenim, kot tudi delodajalcem in podjetjem. S tem, da imajo zaposleni možnost, da svoje delo prilagodijo svojim potrebam, se povečuje njihovo osebno zadovoljstvo, produktivnost in prihodki podjetja, znižuje pa se obremenjenost, stres, (neplanirane) odsotnosti in stroški
zaposlovanja.

Zavedamo se, da tovrstna prilagodljivost ni vedno mogoča, v vseh podjetjih, na vseh delovnih mestih in za vsakega posameznika. Tudi pri delovnih mestih, ki omogočajo delo od kjerkoli, želimo poudariti, da je skupnost pomembna, zato je pomembno tudi delo v pisarni, s sodelavci, v kolektivu, vendar pa podjetja z omogočanjem določene stopnje prilagodljivosti urnika potrebam zaposlenega prinašajo koristi tako posamezniku kot skupnosti.

V pripravi je priročnik o delu kjerkoli, ki bo organizacijam olajšal prehod v bolj fleksibilne oblike dela ter jih po korakih vodil do uspešne implementacije novega pristopa k delu. Enkrat na leto pa organiziramo tudi dan za ustvarjanje kjerkoli, ki bo 17.5.2014.

logo UK RGB

Pridružite se pobudi na www.ustvarjamkjerkoli.org.

FB stran: https://www.facebook.com/ustvarjamkjerkoli?fref=ts

 

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.