Člani in članice

Rok Pandel

rok pandel

Diplomirani inženir strojništva

Rok je diplomirani inženir strojništva, zaposlen v podjetju DUOL kot tehnična podpora pri izdelavi zračno podprtih konstrukcij na globalnem tržišču, vedno bolj pa se nagiba na samostojno podjetniško pot.

Cilj, ki ga ima za leto 2017, je aktivno pristopiti na globalno tržišče z lastnim produktom in lastno blagovno znamko. Poglavitno ciljno tržišče sta predvsem ZDA in Amazon Marketplace.

Zelo preprost in ustvarjalen, ima Rok veliko izkušenj iz vodenja, timskega dela in izvajanja projektov, ki jih je pridobil kot vodja mladinske taborniške organizacije. Po nove ideje in spoznanja se je podal tudi na Švedsko kot prostovoljec za 3 mesece in v ZDA kot poletni sezonski delavec. Podjetniška žilica in želja po reševanju problemov ga spremljata že od sredine srednje šole, kar je povod, da se vidi kot samozaposleni oz. lastnik manjšega podjetja. Tu pa je predvsem pomemben korak včlanitev v Zavod Ypsilon, kjer se z gibanjem med podobno mislečimi, zagon in priložnostna vrata začnejo odpirati hitreje.

Rok predvsem stremi k zavedanju, da si sam ustvarjalec svoje sreče, in da moraš sam verjeti vase, če želiš, da bodo tudi drugi.

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.