Člani in članice

Bojan Kuhar

bojan kuhar

Študent socialnega managementa

 

Bojan je 20-letni študent 2. letnika socialnega managementa na Fakulteti za uporabne družbene študije v Novi Gorici. Z velikim veseljem se zanima za vodenje profitnih in neprofitnih podjetij, s posebnim zanimanjem za marketing in strateško načrtovanje. Prav tako ga veselita podjetništvo in start-upi, njihov nastanek, rast in razvoj.

Bojan je mnenja, da je njegovo poslanstvo biti uspešen vodja in preko podjetništva z uporabnimi produkti in storitvami pomagati ljudem, vendar bo v prihodnosti z veseljem združeval delo managerja in obenem v prostem času podpiral razvoj novih podjetij.

Svoj prosti čas najraje preživlja ob poučnih knjigah in filmih ali pa v dobri družbi prijateljev, z veseljem se uči tudi tujih jezikov (poleg slovenščine tekoče govori srbsko, angleško in nemško). Prav tako ima rad šport in klasične kulturne prireditve.

Pri delu in študiju ga najbolj navdihujeta smer le teh in zanimanje za svojo stroko, v kateri se z veseljem vsak dan izpopolnjuje. Po napornem dnevu si z veseljem privošči večer v dobri družbi ob dobri hrani in živi glasbi, najtežje pa mu leži jutranje zbujanje ob dnevih, ko nima pomembnih obveznosti, ki se jih želi takoj lotiti.

Obožuje trenutke, ko se mu porodi nova zamisel, ki jo z veseljem poskusi uresničiti (tako pri šolskih kot pri izven šolskih projektih) - običajno se to zgodi pri iskanju motivacije od svojih vzornikov.

 

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.