Člani in članice

Tadeja Srša

tadeja srsa

Univ. dipl. germanistka in magistrica poslovnih ved

 

Tadeja se je pred kratkim pridružila Slovensko-nemško gospodarski zbornici, kjer je nastopila mesto vodje sprejemne pisarne in IT oddelka, pred tem pa je bila zaposlena v podjetju Sapphir d.o.o. kot SAP svetovalka in v oddelku nabave v podjetju Lidl Slovenija, v okviru katerega je svoje znanje nekaj mesecev izpolnjevala v matičnem podjetju v Nemčiji v oddelku mednarodne nabave za migracijo v sistem SAP. Ker ima vedno preveč energije, že nekaj let ob službi dela kot novinarka, prevajalka ter amaterska fotografinja.

Njena največja strast je fotografija, zato vas na sprehodih in gibanju v naravi pogosto spregleda, saj je na lovu za popolno fotografijo. Še bolj verjetno pa vas ne bo opazila zato, ker bo v iskanju novih idej in rešitev. Zadnje čase vedno bolj razmišlja o samostojni poti, novih znanj in izkušenj pa si nabira na heckathonih, ki se jih redno udeležuje.

Obožuje potovanja, stara mestna jedra, druženje ob kavi, dobro glasbo, šport, pogovore in moderno tehnologijo, najboljše pa se počuti v družbi svojih nečakov ter pod svobodnim soncem, ker ima takrat občutek, da je vse mogoče in da za nič ne obstajajo meje.

Željna novih znanj se redno udeležuje delavnic, seminarjev in izobraževanj, svoje znanje pa z veseljem deli naprej, saj ima tudi opravljen tečaj za mentorja dijakom in študentom.

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.