Člani in članice

Ana Orešnik

slika ANA

Magistrica sociologije


Ana je med študijskimi leti na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani razvila splošne kompetence, kot so: analitične sposobnosti, strateško naravnano razmišljanje in načrtovanje, pripravljenost na delo v skupini, ustvarjalnost ter emocionalna inteligenca, ter specifične, kot so: vodstvene in komunikacijske spretnosti, poznavanje poslovnega in pravnega okolja organizacij, poznavanje poslovnih procesov, sposobnost navezovanja stikov v in zunaj organizacij ter učinkovito upravljanje s kadri. Kot magistrica sociologije in kadrovskega menedžmenta ima razvito sposobnost empatije, saj se zlahka vživi v vlogo drugih ljudi, jih posluša ter poskuša razumeti in jim svetovati.

 

Ima smisel za skupinsko delo, saj je že večkrat sodelovala pri organizaciji različnih dogodkov, za seboj pa ima že nekaj uspešno izpeljanih projektov. Kot študentka je aktivno sodelovala v Društvu študentov kadrovskega menedžmenta, del svojih študijskih obveznosti pa je opravila v Portu na Portugalskem, kjer je razvila sposobnosti komuniciranja v večkulturnem okolju. Mednarodno izkušnjo je nadgradila z udeležbo na mladinskih izmenjavah v Nemčiji, Turčiji in Srbiji, kjer se je uspešno vključevala v evropske projekte na področju mladih.

V zadnjih letih je največ znanja pridobila na področju logistike, saj je zaposlena v podjetju, ki nudi celovite storitve v pomorskem, cestnem in letalskem transportu v/iz katerekoli destinacije na svetu.

Ker verjame, da je v znanju moč, svoj prosti čas rada nameni dodatnemu izobraževanju in usposabljanju, zato je Zavod Ypsilon odlična priložnost, kjer pridobiva nove kompetence ter svoje znanje deli z drugimi.

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.