Člani in članice

Maša Šabić

masa sabic clanica dec 2017

Univerzitetna diplomirana pravnica

 

Maša je univerzitetna diplomirana pravnica, ki jo navdihuje, da lahko pomaga, ljudjem in pravnim osebam tako, da jim poišče najbolj učinkovito, pravilno ter življenjsko rešitev na njihove dileme, dvome ter probleme.

Največje zadovoljstvo ji prinašajo srečni ljudje, še posebej, če je sama tudi k temu malo pripomogla.

Svojo pravno kariero je že oplemenitila z licenco za nepremičninskega posrednika in mediatorja, svoje znanje pa bo v letu 2018 razširila s pripravništvom na sodišču.

Poleg pravnega in nepremičninskega svetovanja jo trenutno zanimajo tuji jeziki in izražanje v pravni terminologiji.

Prosti čas rada preživlja na potovanjih z željo po odkrivanju čarobnih krajev na Zemlji. Vsakodneve ji dopolnjujejo športna rekreacija v naravi - obisk hribov, gora, branje knjig in joga.

Svojo prihodnost vidi kot pravnica s pravosodnim izpitom, ki s svojim znanjem nudi ljudem in podjetjem pravno podporo tako v domačem kot v mednarodnem okolju.

Rada ima ljudi, zato ji veliko pomeni osebni stik in posledično z veseljem ponuja svojim strankam, da si pri njej, prek e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., rezervirajo spoznavni termin, kjer si med sabo lahko izmenjajo različne izkušnje ali pa morda najdejo kakšno rešitev na življenjske in pravne zagate.

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.