Člani in članice

Tadeja Petrovič Cvilak

Tadeja Petrovic Cvilak Zavod Ypsilon 2018

Meditorka in inštruktorica matematike

Tadeja je mediatorka in občasna inštruktorica matematike. Najraje pomaga drugim, pa naj bo to pri nekonfliktnem konstruktivnem reševanju problemov med dvema nasprotujočima si stranema ali pa pri podajanju znanja matematike in reševanju nalog.

Tadeja meni, da je vsak nov dan nova priložnost. Priložnost, ki ti je dana, da znova poskusiš to, kaj ti včeraj ni šlo. Ali morda, da poskusiš na drugačen način. Ali pa nadaljuješ to, kar ti je včeraj vrhunsko uspelo. Nov dan, nova priložnost, nov začetek.

Tadeja svoj prosti čas rada preživlja z družino in prijatelji, saj ji je družina ena izmed pomembnejših vrednot. Rada pa gre tudi v naravo, kjer si zbistri svoje misli in se napolni z energijo. Občasno prebere tudi kakšno dobro knjigo.

Z svojim prisluženim denarjem si Tadeja rada privošči kaj praktičnega, kot recimo izobraževanje, del denarja pa rada zapravi tudi za kakšen potep ali zabavo. Najtežje v življenju ji je početi nekaj, kaj je ne interesira.

Tadeja živi po načelu, da je treba v življenju početi to, kaj te osrečuje, saj le ko boš sam srečen, boš lahko pomagal in s svojim delom osrečeval tudi druge. Zaradi tega razloga Tadeja ni dokončala študija matematike, je pa zato sedaj prepričana, da je na pravi poti, takšni, ki jo osrečuje.

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.