Maja Ceglar

Maja Ceglar

Vodja mentorskega programa

 

Kaj je tvoja strast, kaj počneš z vso predanostjo?

S predanostjo in delom želim čim več posameznikov, vseh starosti, spodbuditi k zastavljanju ter uresničevanju in poseganju po svojih ciljih.

Zakaj se zjutraj zbudiš?

“To carpe diem”. Ha! Ne, pravzaprav zato da vsak dan poiskušam storiti nekaj, česar 6 ali 7 let nazaj ne bi niti pomislila, da bi storila oziroma “lahko” delala ali si upala.

Kako preživljaš svoj prosti čas?

Prosti čas? Hmm… prosti čas? V prostem času, ko si ga že privoščim, rada raziskujem nove kraje, mesta in države. Kadar je pa prostega časa bolj malo, pa zavijem na kakšno gledališko predstavo ali pa obiščem kakšen nov tečaj oziroma izobraževanje.

Kaj te navdihuje pri tvojem delu?

Navdihuje me, ko sama in ljudje okoli mene dosegajo ali nadgrajujejo svoje cilje ter se osebnostno in profesionalno razvijajo.

Kaj si rada privoščiš za svoj težko prislužen denar?

Dodatna izobraževanja, izlete in potovanja ter veganski sir. 

Kaj je zate najtežje v življenju?

Kljub temu da se trudim, da se neprestano soočam z novimi izzivi, je najtežje še vedno splezati na kakšno drevo in skočiti “brezglavo” z njega – dobesedno in figurativno.

Kdaj doživiš "aha" moment?

Menim, da je nekaj resnice v zakonu privlačnosti in »aha« moment doživim, ko lahko izvlečem iz nekega dogodka ali izkušnj, lekcije oziroma jih lahko povežem, s tem kar želim v življenju početi, kar želim doživeti in kako želim živeti.

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.