Manja Munda

Manja Munda direktorica Zavod Ypsilon 2018 2

Direktorica

Kaj je tvoja strast, kaj počneš z vso predanostjo?

Verjamem, da je znanje vodilo naših dejanj in prepričanj. Moja strast so branje, učenje, reševanje izzivov, poslušanje uspešnih oseb in iskanje zanimivih znanj, ki bi mi koristila v življenju. Stremim k učenju od najboljših in izogibanju napak, ki so jih drugi že storili. Prepričana sem, da le širok spekter znanja in vsesplošna razgledanost vodita v poznavanje sebe in okolice, ter omogočata sprejemanje odločitev, s katerimi smo maksimalno zadovoljni in dosežemo največji vpliv v okolici.

Zakaj se zjutraj zbudiš?

Zato, da peljem psa na sprehod. :)

Jutra so moj najljubši čas v dnevu. Rada se zbujam ob nemogočih urah in pričnem z delom, ko preostali svet še spi. Tako ubežim vsem motnjam in imam čas za razmislek, delo in refleksijo. Z veseljem se zbujam, ko vem, da me čakajo novi izzivi in izkušnje. Pa naj bo to povezano z Zavodom Ypsilon, blogom, stranskimi projekti ali pa preprosto z naslednjim vrhom, ki ga želim osvojiti.

Kako preživljaš svoj prosti čas?

Prosti čas najraje preživim nekje v naravi (čim višje, tem bolje), odkrivam nove kotičke v okolici Ljubljane ali igram namizne igre v Dobri potezi.

Kaj te navdihuje pri tvojem delu?

Navdihuje me želja po spremembi in napredku. Strah me je ustaljenega vsakdana in rutine, ki ubijata drznost ter inovativnost. Navdih iščem pri ljudeh, ki so v življenju osvojili že marsikateri vrh in splezali iz mnogih prepadov. Spoštujem osebe, ki ustvarijo, kar si zadajo in si nenehno postavljajo višje cilje. To mi daje inspiracijo, da tudi sama poskušam doseči nekaj več.

Kaj si rad privoščiš za svoj težko prislužen denar?

Del prihranjenega denarja vedno vložim v lastne projekte in izobrazbo, drugi del pa v potovanja ali šport.

Kaj je zate najtežje v življenju?

Obdržati motivacijo za opravila, ki me več ne zanimajo.

Kdaj doživiš "aha" moment?

Ne verjamem v »aha« trenutke. Verjamem v premišljene situacije in konstruktivne razmisleke. Ideje dobim tako, da posvetim del dneva zbranemu razmisleku in analizi trenutnih/bodočih situacij.

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.