fbpx

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Zavod Ypsilon

Konferenca ob zaključku drugega cikla Made with Y: Future of work

Dragi Ypsilonovci,

Zaključujemo 2-letni projekt »Made with Y«, trening mladih profesionalcev za višjo in boljšo zaposljivost. Za tiste, ki ste bili z nami, veste, da smo na bootcampih in delavnicah zelo močno stopali iz cone udobja in danes lahko s ponosom povemo, da smo s skupnimi močmi realizirali več kot 50 novih zaposlitev. V tem času smo se naučili ogromno in prišel je čas, da te izkušnje in navdih podelimo z vami.

Vabljeni na konferenco drugega cikla projekta Made with Y: “Future of Work”.

KDAJ: torek, 19. junij, od 17.00 do 20.00

KJE: Kristalna palača (2. nadstropje), BTC, Ljubljana

BREZPLAČNA PRIJAVA

Ob 20.00 začnemo z zabavo ob dobri družbi in prijetnih ritmih 🙂 To pomeni networking 2.0 na terasi Kristalne Palače!

Na enem mestu bomo združili in povezali nekatere najbolj navdihujoče mlade iz Slovenije in tujine, mlade, ki delajo prebojne korake na trgu dela in druge izkušene podjetnike.

 

kirtislika2

 

 

Kriti Sharma je Vice President of Bots and Artificial Intelligence pri največjem britanskem tehnološkem podjetju Sage Group, kjer razvija asistenta z umetno inteligenco Pegg, sicer pa je prvega robota razvila pri svojih 15 letih. 

 

 

 

 

Rade Joksimovic slika 2

 

 

 

Rade Joksimović je ustanovitelj in direktor ameriškega podjetja Loyalic Tehnologies, ki želi transformirati B2B in B2C orodja za spletno prodajo. Svojo podjetniško pot začel pri 16 letih – od takrat naprej je ustanovil, razvil ali prodal 6 tehnoloških startupov, s sedeži v Beogradu, Londonu, Dubaju ali San Franciscu.

 

 

 

Interaktivni paneli:
Pridružili se nam bodo Žiga Vavpotič (Outfit7), Anuška C. Beltram (STA potovanja), Andrej Mercina (TRIIIJE) in drugi izkušeni podjetniki.

Mladi prebojniki – izbrane zgodbe, ki so prebile led na svojih področjih:

Jaka Šuligoj, mlad režiser in pomočnik režiserja, znan po Kekcu, tri dni pred porokom, Usodno vino, Nova dvajseta in Ena žlahtna štorija.
Laura Unuk, šahistka, ki je leta 2017 osvojila naslov svetovne mladinske prvakinje do 18 let.
Sara Zavernik, ki je bila proglašena za potencial in najbolj perspektivno poslovno idejo v celoletnem programu We Inspire: Podjetnice navdihujejo!
Manja Munda, direktorica Zavoda Ypsilon, TEDx govorka in borka za socialno varnosti milenijcev in za spodbujanje drznih inovacij na področju povezovanja, znanja in mladih.

Srečanje bo polno navdiha, izjemnih idej in ljudi, zato ne smeš manjkati. 

Razlog več: Po srečanju pa sledi Summer Party.

Poskrbljeno bo tudi za tolmačenje.

Zavod Ypsilon