fbpx

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Zavod Ypsilon

logo M2M transparent

Member2member

V letošnjem letu smo začeli s projektom Member2member, v okviru katerega bodo člani znanja, ki jih imajo, delili drug z drugim. Na tak način se bodo med seboj bolje spoznali, se povezali ter vzpostavili priložnosti za skupno delovanje. 

Vsak mesec bo organizirana delavnica, ki jo bo vodil eden od članov s področja, katerega strokovnjak je. Na tak način se bodo znanja in izkušnje, ki jih mladi imajo delile v okviru skupnosti, obenem pa se bo tudi povečala aktivacija mladih.
Projekt Member2member je eksluziven za člane Zavoda Ypsilon. 
 
Aktivnosti bodo nadgrajene tudi z izvedbo hitrih zmenkov z delodajalci. Prednost hitrih zmenkov z delodajalci je hitro in jasno predstavljanje mladih potencialnim delodajalcem ter hitra in učinkovita izbira kadra za podjetja, ki zaposlujejo v zelo kratkem času. Tako bodo mladi lahko pridobljena znanja uporabili v praktičnih primerih in dobili možnost dostopa do trga dela ter zanimivih kariernih priložnosti. 
 
Projekt Member2Member prispeva k razvoju naslednjih področij: 
– avtonomija mladih, 
– neformalno učenje, 
– usposabljanje ter večanje kompetenc mladih, 
– dostop mladih do trga dela in
– razvoj podjetnosti mladih.
 
 

 

Zavod Ypsilon