fbpx

logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Zavod Ypsilon

Okrogla miza o mentorstvu

Lepo vabljeni na OKROGLO MIZO O MENTORSTVU, ki bo v ponedeljek, 14. maja 2018 ob 18.00 v ABC hubu. Z nami bodo mentorji Tomaž Gorec, Franc Vidic, Iris Zajec in Miša Derganc.

Tomaž Gorec ima svoje podjetje, ki se ukvarja z optimizacijo spletnih strani, internetnim marketingom in izobraževanjem.
Franc Vidic je predavatelj, svetovalec in raziskovalec na podrocju podjetništva, marketinga in kreiranja znanja. Je avtor vec strokovnih knjig in clankov, pomagal pa je pri ustanovitvi GEA College.
Iris Zajec se je pri 40 letih odlocila, da bo popolnoma spremenila življenje in ustanovila Akademijo do uspeha, kjer z dolgoletnimi izkušnjami pomaga priti posameznikom do svojih ciljev in sanj.
Miša Derganc je zaposlena na Zavodu za zaposlovanje RS. Izkušnje s podorčja coachinga, komuniciranja in osebnostnega razvoja rada deli z mladimi mentoriranci.
Okroglo mizo bo povezovala Jerneja Šegatin, vodja Mentorskega programa v Zavodu Ypsilon. Po okrogli mizi sledi mreženje ob pogostitvi.

Pridružite se nam, ker mentorstvo se splača!

Zavod Ypsilon