logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Domen Pokorn

Bodoči podjetnik

Domen Pokorn

Trmast, vztrajen in odločen, so tri odlike, s katerimi bi se Domen najbolje opisal. Z vizijo pomagati ljudem okoli sebe in narediti boljši svet za vse, je diplomiral na Fakulteti za socialno delo, kjer se je prvič srečal s konceptom socialnega podjetništva. Spoznal je, da je to tisto, kar želi delati v življenju, in kar bo izpolnilo njegova pričakovanja ter vizijo.

Zavod Ypsilon Domnu predstavlja pomoč, oporo in strokovno vodenje na poti k zastavljenim življenjskim ciljem. Poleg tega je skupek podobno mislečih ljudi, ki tvorijo prihodnost sveta.

Njegova druga področja zanimanja so razvoj kadrov na delovnem mestu, razvoj kariere, osebnostna rast in razvoj socialnega dela kot stroke.

Domen je mnenja, da ima vsak posameznik v sebi vizije, ideje, ki lahko spremenijo svet na bolje, le treba jim je dati priložnost, da to pokažejo

Hobiji
  • Branje
  • Pisanje bloga
  • Potovanje
Življenjsko vodilo

“When the power of love overcomes the love of power the world will know peace.” Jimi Hendrix

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon