fbpx

logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Kristina Kumer

Absolventka na Fakulteti za strojništvo in bodoča podjetnica

Kristina Kumer

Absolventka fakultete za strojništvo je tekom svojega študija odkrila tudi podjetniško žilico, napajano s strani radovednosti do novega znanja in želje po samostojnosti. Članstvo v Zavodu Ypsilon ji bo omogočilo dostop do novega znanja in podjetniških informacij.

Kristina pravi, da v kolikor bi morala izpostaviti eno izmed svojih najboljših in najdragocenejših vrlin, bi se zagotovo odločila za radovednost – do učenja, raziskovanja neznanega in zanimivega čuti prav posebno strast in predanost. Meni, da je osebnostna rast neskončna, prav zaradi tega tako pomembna – vseskozi lahko namreč gradimo na sebi in rastemo na različnih interesnih področjih. Prav zato želi zgraditi podjetje na trdnih moralnih temeljih, s pomočjo katerih bo dosegla zastavljene cilje.

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon