logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Marjan Rijavec

Študent Tržnega Komuniciranja in odnosov z javnostmi

Marjan Rijavec

Interesi : Marketing, Psihologija potrošnikov, Zaposlovanje in vodenje kadra/ekipe, Komunikacijske veščine, skratka vse kar ima opraviti z ljudmi.

Zadnje tri leta je kot freelancer izkusil delo od doma, ki pa mu kljub dobrim rezultatom ni prinašalo zadovoljstva. Prizna, da je potreboval dobri dve leti, da se je spoznal in ugotovil katera področja ga res veselijo.

V naslednjih treh letih (v čas študija) želi nabrati ogromno izkušenj in znanj iz zgoraj omenjenih področij. In tukaj je sedaj, v obdobju, ko zavestno stopa ven iz svoje cone udobja, ker si želi doseči več in Zavod Ypsilon je prišel ob ravno pravem času. Ve, da je pred njem še ogromno vzponov in padcev ter komaj čaka, da vse to izkusi!

Več o njem na www.marjanrijavec.com

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon