fbpx

logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Maša Šabić

Univerzitetna diplomirana pravnica

Maša Šabić

Maša je univerzitetna diplomirana pravnica, ki jo navdihuje, da lahko pomaga, ljudjem in pravnim osebam tako, da jim poišče najbolj učinkovito, pravilno ter življenjsko rešitev na njihove dileme, dvome ter probleme.

Največje zadovoljstvo ji prinašajo srečni ljudje, še posebej, če je sama tudi k temu malo pripomogla.

Svojo pravno kariero je že oplemenitila z licenco za nepremičninskega posrednika in mediatorja, svoje znanje pa bo v letu 2018 razširila s pripravništvom na sodišču.

Poleg pravnega in nepremičninskega svetovanja jo trenutno zanimajo tuji jeziki in izražanje v pravni terminologiji.

Prosti čas rada preživlja na potovanjih z željo po odkrivanju čarobnih krajev na Zemlji. Vsakodneve ji dopolnjujejo športna rekreacija v naravi – obisk hribov, gora, branje knjig in joga.

Svojo prihodnost vidi kot pravnica s pravosodnim izpitom, ki s svojim znanjem nudi ljudem in podjetjem pravno podporo tako v domačem kot v mednarodnem okolju.

Rada ima ljudi, zato ji veliko pomeni osebni stik in posledično z veseljem ponuja svojim strankam, da si pri njej, prek e-pošte masa.sabic@agenti-nep.si, rezervirajo spoznavni termin, kjer si med sabo lahko izmenjajo različne izkušnje ali pa morda najdejo kakšno rešitev na življenjske in pravne zagate.

Info
Date:

september 21, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon