logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Maša Zgonec

Ustanoviteljica Zavoda Drevo Življenja

Maša Zgonec

Podjetje: Zavod Drevo Življenja

Interesi: management, marketing, mladinske delavnice

V prostem času odvisnica od adrenalina, rekreacije, potovan in dobre družbe, večino časa pa z največjim veseljem posvetim projektom na katerih delam in drugim potencialnim možnostim za uspeh na poklicnem področju. Zanima me veliko stvari, vedno sem željna novih izzivov. Neprestano širim svoja obzorja in znanja ter hkrati delam na svoji osebnostni rasti.
Trenutno delam v turizmu. Poleg tega z ekipo gradimo spletni portal, na katerem povezujemo ponudnike in uporabnike športnih aktivnosti, podajam pa se tudi na samostojno pot z izvajanem delavnic za mladino.
V Ypsilonu sem dejavna že dalj časa, včlanila pa sem se decembra 2015, ker mi zavod predstavlja stičišče isto mislečih aktivnih mladih, ki sledijo svojim sanjam. Ob enem nam omogočajo številne dogodke, kjer pridobivamo na veščinah in izkušnjah dobrodošlih v podjetništvu ali pač na posamezni karierni poti. Skratka, priporočam zelo.

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon