logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Matevž Straus

Svetovalec za trajnostni razvoj Idrijsko-Cerkljanske razvojne agencije

Matevž Straus

Matevž Straus je svetovalec za trajnostni razvoj Idrijsko-Cerkljanske razvojne agencije, magister urbanih študijev (univerze v Bruslju, Dunaju, Kopenhagnu in Madridu), magister strateškega tržnega komuniciranja (Univerza v Ljubljani) in diplomirani sociolog (Univerza v Ljubljani).

Matevž je radoveden in ustvarjalen, a analitičen. Je mladinski voditelj, iniciator ter spremljevalec distruptivnih idej in v prihodnost usmerjenih pristopov.

Matevž je so-avtor knjige “The Re-birth of the Company Town: How Corporations are Reshaping Life, Work and Play in the City”. Po življenju v tujini se je vrnil v domačo Idrijo, kjer vodi razvojne projekte ter poskuša na osnovi 300-letne tradicije klekljanja zgraditi luksuzno znamko nakita iz idrijske čipke.

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon