logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Matic Brdnik

Direktor Zavoda Aksa

Matic Brdnik

Podjetje: Zavod ZUPR AKSA, soc. p.)

Interesi: Arhitektura, prostor

Matic je direktor Zavoda za uravnotežen prostorski razvoj Aksa (Zavod ZUPR AKSA, soc. p.), v okviru katerega se skupaj z drugimi mladimi strokovnjaki na področju oblikovanja prostora zavzema za kvalitetnejši in bolj dostopen prostor za vse, boljše zaposlitvene priložnosti za mlade na področju urejanja prostora, razširitev prakse vključevanja javnosti v oblikovanje prostora, integracijo poslovnih znanj v arhitekturno stroko ter splošen dvig prostorske kulture in kvalitete.

Matic je član Zavoda Ypsilon od oktobra 2015. Ypsilonu se je pridružil zato, da lahko spozna, se uči od in izmenjava ideje z drugimi proaktivnimi mladimi, ki že ali pa bodo v bližnji prihodnosti premikali gore tako pri nas kot po svetu.

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon