logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Miha Tomažič

Bodoči podjetnik na področju turizma in športa

Miha Tomažič

Nekoč je v osnovnošolskih klopeh dobil ime jezični doktor. Ta izraz se mu je vtisnil v srce kot tudi njegov pomen, da rad govori in dela stvari, ki mu dajejo energijo za prihodnost.

Trenutno dela na raznih samostojnih projektih, ki bi jih rad v prihodnosti predstavil. Pri delu se rad prepusti domišljiji. Je odprta, prijazna, tekmovalna, kreativna, trmasta, disciplinirana in delavna oseba, ki vedno odprta čaka na nove zanimive projekte, ki bi ga življenjsko obogatili.

Najraje se ukvarja s športom, saj ga je šport spremljal celotno otroštvo, kuha za družinske člane, bere knjige na področju, ki ga v tistem trenutku zanima, za dušo pa pogleda ali biografski ali akcijski film, ne brani se niti kriminalističnih nanizank. Smeh najraje deli s punco, ki mu veliko pomeni.

Zjutraj ima najraje močan vonj po kavi ter prebiranje novic. Rad ima živali, saj je odraščal na kmetiji. Pri delu ga najbolj navdihujejo nove stvari oz. spremembe, saj tudi trdno prigarani denar rad vlaga v stvari, ki so ročno ustvarjane oz. so večjega pomena.

Njegova prihodnost je usmerjena v podjetništvo v smeri turizem in šport. Pravi, da se ne bi branil javnega nastopanja. V Zavod Ypsilon se je včlanil, da bi lahko kaj prispeval in spoznal nove ljudi, ki mu lahko pomagajo na osebnem in kariernem področju.

Mihov moto: I never think about the play or visualize anything. I do what comes to me at that moment. Instinct. It has always been that way. (Lionel Messi)

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon