logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Rok Pandel

Diplomirani inženir strojništva

Rok Pandel

Rok je diplomirani inženir strojništva, zaposlen v podjetju DUOL kot tehnična podpora pri izdelavi zračno podprtih konstrukcij na globalnem tržišču, vedno bolj pa se nagiba na samostojno podjetniško pot.

Cilj, ki ga ima za leto 2017, je aktivno pristopiti na globalno tržišče z lastnim produktom in lastno blagovno znamko. Poglavitno ciljno tržišče sta predvsem ZDA in Amazon Marketplace.

Zelo preprost in ustvarjalen, ima Rok veliko izkušenj iz vodenja, timskega dela in izvajanja projektov, ki jih je pridobil kot vodja mladinske taborniške organizacije. Po nove ideje in spoznanja se je podal tudi na Švedsko kot prostovoljec za 3 mesece in v ZDA kot poletni sezonski delavec. Podjetniška žilica in želja po reševanju problemov ga spremljata že od sredine srednje šole, kar je povod, da se vidi kot samozaposleni oz. lastnik manjšega podjetja. Tu pa je predvsem pomemben korak včlanitev v Zavod Ypsilon, kjer se z gibanjem med podobno mislečimi, zagon in priložnostna vrata začnejo odpirati hitreje.

Rok predvsem stremi k zavedanju, da si sam ustvarjalec svoje sreče, in da moraš sam verjeti vase, če želiš, da bodo tudi drugi.

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon