logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Sara Žefran

Hortikulturna tehnica - cvetličarka Interesi: podjetništvo

Sara Žefran

Sem Sara Žefran. V prostem času se najraje družim z najdražjimi ob kavicah. Rada potujem, fotografiram, ustvarjam cvetlične izdelke, poslušam glasbo, pojem, kolesarim in se sproščam v naravi. V naslednjih letih si želim opraviti tudi tečaj masaže.

Kot dijakinja sem praktično delo opravljala v cvetličarni Rožcar v Domžalah, kjer sem tudi leta 2013 preko cvetličarne tekmovala na tekmovanju mladih cvetličarjev na Celjskem sejmu Flora. S tem tekmovanjem sem zasedla 5. mesto.

Zakaj Ypsilon? Večkrat sem začela hoditi na dogodke Ypsilona, večkrat sem tudi prišla in tudi spoznavam ljudi. Najbolj všeč mi je bil dokodek Speak-up, kjer so bile zanimive teme in pogovori. S temi dogodki pridobivam veliko informacij in več idej za svojo prihodnost. Smeha pa ni manjkalo prav nič.

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon