logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Tanja Golčman

Študentka podiplomskega študija Evropskih poslovnih študij

Tanja Golčman

Študentka podiplomskega študija Evropskih poslovnih študij – projektni management Sem pozitivna oseba, ki težko prenaša negativizem in pretirano pritoževanje (change something or shut up and go home). Kot vsakega otroka podjetniških staršev je tudi mene zaznamoval ta način življenja in razmišljanja, pa čeprav sem govorila, da nikoli ne bom kot onadva – well, never say never! – počasi si ta skrita žilica ali želja očitno le utira pot na plano.

Po zaključku študija Medjezikovnih študij – angleščina in pedagogika sem zaplavala v ekonomske vode in trenutno zaključujem študij Evropskih poslovnih študij – projektni management. Obe smeri študija in 2 leti dela v Franciji in Angliji sta me napeljala, da se v magistrski nalogi osredotočam na projektni management v mednarodnih okoljih. Fascinirajo me kulture in različni načini razmišljanja ter vpliv vzgoje in izobraževanje na oblikovanje posameznika. Rada razumem ljudi, njihovo motivacijo ter razloge, ki jih ženejo k odločitvam. V prostem času rada plavam, tečem in se družim z iskrenimi in srčnimi ljudmi, ki s svojo vizijo in dejanji spreminjajo svet na bolje.

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon