logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Teja Krušec

Magistrica inženirka arhitekture

Teja Krušec

Tejo odražajo radovednost, humor, vztrajnost, neposrednost, ki bi včasih (menda) lahko bila bolj diplomatska. Svoj čas rada preživlja s svojimi dobrimi prijatelji, sama in z zanimivimi ljudmi, ki prihajajo v njeno življenje.  Na delovnem / profesionanem področju skuša prepoznati priložnosti, ki se pojavijo, in se iz njih največ naučiti, teorijo pa karseda dobro prenešati v prakso. Tako je pred dvemi leti, še kot absolentka študija arhitekture, prepoznala priložnost in pričela delati za tuje podjetje, ki je v Sloveniji odprlo hčerinsko podjetje. Prisostvovala in sodelovala je pri ustanovitvi podjetja, delala kot projektni vodja in sedaj spremlja in vodi delovanje manjšega slovenskega podjetja. Magistrirala je iz arhitekture, in je mnenja, da se to znanje lahko uporabi tudi na drugih, bolj podjetniških področjih, če je le priložnost prava. (:

V zavod Y se je včlanila iz radovednosti, zanimivih aktualnih informacij, druženja, spodbudnih debat in eventov, ki jih Ypsilon organizira …

Njeni priljubljeni citati:

Be your imperfectly perfect self. – author unknown
Succes is not final, failure is not final. It’s the courage to go on that counts. – Churchill

Info
Date:

september 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon