fbpx

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Pridruži se

Postani člani/ica Zavoda Ypsilon in napreduj tako osebnostno kot profesionalno!

 • Želiš razširiti mrežo svojih poznanstev?
 • Želiš delovati v spodbudnem okolju proaktivnih mladih?
 • Želiš pridobiti nova znanja in veščine?
 • Si predstavnik-ca generacije Y (do vključno 30 let)?
 • Iščeš priložnost za profesionalni in osebni razvoj?
 • Imaš podjetniške ali vodstvene ambicije? Želiš napredovati na delovnem mestu?
 • Rad-a sodeluješ v dobrih projektih in uspešnih zgodbah?

Več o članstvu lahko zveš tu.

Pošlji sporočilo o včlanitvi preko obrazca na desni strani in s teboj bomo stopili v stik z več informacijami oz. s postopkom včlanitve. >>


Naši člani in članice z nami napredujejo profesionalno in osebnostno. In kaj pravijo?

Bodite proaktivni. Dokler ste mladi imate priložnost, da se čim več naučite in pridobite izkušnje. Naj ne ostane vse le pri besedah, stvari preizkusite v praksi. Ravno s praktičnim delom boste postavljeni pred preizkušnje, ki vas potisnejo iz cone ugodja.

Gašper Kos - ABC Accelerator

Najpomembnejša je bila spodbuda članov in članic. Pomagali so s predlogi, naj naredim spletno trgovino, mi pomagali pri njeni izdelavi. Začelo se je tako, da so prav člani in članice prvi videli moj nakit, ki sem ga nosila in njihov odziv je bil zelo spodbuden. Tako je nastala prva kolekcija.

Andreja Hiti - ahzdesign.com

Zavod Ypsilon predstavlja povezovanje, izobraževanje in spodbujanje mladih, da izkoristijo svoj potencial in svoje talente (tudi tiste, še neodkrite;)). Zavedajo se, da na mladih svet stoji in aktivno delajo v smeri, da bi mladim, ki si tega želijo, omogočili več možnosti. Moj nasvet mladim je, da se vključite v Zavod Ypsilon. Ko se vključite v razne organizacije lahko spoznate veliko ljudi in tako se vam odpirajo vrata.

Tanja Golčman - Abc Accelerator

Vsako članstvo prinaša priložnosti, od nas pa je odvisno, kako te priložnosti izkoristimo. Ypsilon ponuja priložnosti na vsakem koraku. Od team- buildingov, seminarjev, udeležbe na konferencah, itd. Naučil me je, kako priložnosti ne le zagrabiti, ampak jih tudi poiskati in izkoristiti v svoj prid. Vesela sem, da sem lahko članica tako velikega team-a, ki me žene naprej in ki mi je vedno pripravljen priskočiti na pomoč.

Anja Naraločnik - podjetnica, an-idea.si

Zavod Ypsilon svojim članom-icam omogoča:

 • povezovanje s proaktivnimi mladimi na neformalnih Y.srečanjih – družabne igre, šport, izleti (neomejen vstop),
 • 10 brezplačnih delavnic po izbiri v okviru programa Y.startup (od ideje do predstavitve na trgu) ali Y.business (certifikat o opravljeni delavnici),  na katerih predavajo izkušeni strokovnjaki; prednost manjših skupin in osebnega pristopa,
 • hitrejši profesionalni in osebnostni razvoj v spodbudnem okolju,
 • širjenje mreže poznanstev, mreženje z voditelji in podjetniki,
 • pregled nad lastnim napredkom (letni plan oz. igrificiranje),
 • potegovanje za naslov naY Ypsilonovca leta,
 • izpostavljenost/ promocija na spletni strani ypsilon.si (po želji),
 • deljenje vsebin (blog..), promocija storitev ali izdelkov po družbenih omrežjih in drugih kanalih Zavoda Ypsilon (preko 6600 sledilcev),
 • vključevanje v programu Member2member,
 • neformalno druženje med člani in članicami ob različnih priložnostih.
 • Udeležbo na poslovnih konferencah brezplačno oz. po ugodnejših cenah (npr. IBMova konferenca, PODIM, SOF, POMP, Bled strategic forum, Managerski kongres,…),
 • popust na ostali program Y.business in Y.startup delavnic,
 • številne ugodnosti s člansko izkaznico Zavoda Ypsilon,
 • pomoč na mentorski poti skozi mentorski program,
 • pomoč pri realizaciji lastnih projektov ali iskanju zaposlitve,
 • povezovanje z gospodarstvom in odpiranje različnih kariernih priložnosti.
 • brezplačna uporaba FLEX prostora za sestanke,
 • stojnica na obletnici Zavoda Ypsilon v jeseni – predstavi sebe, svoje izdelke ali storitve.

Kako se včlanim?

Enostavno oddaš kontaktni obrazec. Ekipa Zavoda Ypsilon te bo kontaktirala s pristopnico in nadaljnjim postopkom včlanitve  ter podrobnostmi, po poravnani članarini (več o članarini spodaj) pa boš dodan/a v zasebno Facebook skupino za člane in članice ter članski mailing, kjer boš obveščen/a o vseh dogodkih in ugodnostih. In seveda, dobrodošel/a v sredo proaktivnih!

Želim se včlaniti

Lahko nas spoznaš tudi na mesečnih Y.srečanjih, kjer imajo člani in članice možnost neformalnega, sproščenega druženja ob organiziranih družabnih igrah, športu, izletih itd. Želimo si te osebno spoznati in ti odgovoriti na morebitna vprašanja.

Sledi nam na FB kjer objavljamo dogodke Y.srečanja

Še vedno nisi prepričan/a?

Če še nimaš vseh informacij, ki jih potrebuješ, vabljen/a na individualni sestanek. Namen individualnega srečanja je, da te osebno dobro spoznamo in te potem takem lažje usmerimo na tvojo pot k napredku. Poleg tega ti tudi predstavimo kakšne priložnosti v okviru članstva omogočamo. Na voljo pa smo tudi za dodatna vprašanja.

Termin za individualni sestanek pa lahko enostavno rezerviraš preko spodnje povezave (obrazec za rezervacijo termina sestanka je na voljo v angleškem jeziku). Klikni na spodnji gumb!

Želim se udeležiti individualnega sestanka za članstvo

Koliko me bo članstvo stalo?

Letna članarina znaša 120 €. Članarina je simbolična in zagotavlja večjo resnost in pripadnost naših članov. Pomembna je tudi zato, da z njo pokrivamo materialne in administrativne stroške vodenja Zavoda.

Če si plačilo v enem znesku težje privoščiš, lahko članarino poravnaš tudi v več obrokih (2 x 60 EUR (na 6 mesecev), 3 x 40 EUR (na 4 mesece) ali 4 x 30 EUR (na 3 mesece))  preko SEPA obremenitve. V tem primeru bi te povabili v naše prostore za podpis pooblastila.

Ob tem vedi, da ti banka ob vsaki obremenitvi računa tudi zaračuna provizijo. Odvisno pri kateri banki imaš TRR račun. Cene ene transakcije se gibljejo med 0,4 do 0,8 EUR. Se ti rade volje prilagodimo, odločitev prepustimo tebi.

Članarina vključuje možnost udeležbe na izobraževanjih in dogodkih Zavoda Ypsilon, neformalnih srečanjih članov in članic, vstopnice za konference  in druge bonitete. Za posamezne dogodke so potrebna doplačila, na primer za določena izobraževanja, mesečna srečanja večjega obsega (vstopnine), slavnostne večerje, opcijske programe dogodkov, izredna srečanja, posebne priložnosti, ipd.

Včlani se zdaj

Zavod Ypsilon