fbpx

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Zavod Ypsilon

Projekt Interino

Direktor Tehnološkega parka Ljubljana je ob zaključku čezmejnega projekta INTERINO (www.interino.org), ki ga sofinancira Operativni program IPA Slovenija – Hrvaška 2007-2013, podpisal dolgoročno sodelovanje med partnerji za izmenjavo dobrih praks na področju spodbujanja podjetništva in oblikovanja učinkovitega podjetniškega podpornega okolja.

V okviru projketa Interino je bilo organizirano tudi predavanje Mihe Mazzinija, ki je zbranim predstavil svoj pogled na Slovenstvo in ustvarjalnost ter s svojim predavanjem osvetlil zakaj smo Slovenci takšni kot smo ter kako neustrezne so na vseh področjih delovanja nekatere slovenske lastnosti v današnjem času.

Zavod Ypsilon