fbpx

logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Speak Up! Bodi Sprememba inspired by Lidl Slovenija

Ne čakaj na spremembo, bodi sprememba!

Spremembe so stalnica v našem življenju. Nekaterim smo naklonjeni bolj in nekaterim manj. Se spomniš, kdaj si nazadnje zavestno sprejel odločitev, ki je pomembno vplivala na tvoje življenje ali življenje drugih?

Letošnji Speak Up je namenjen vsem, ki želijo postati sprememba. Tistim, ki se zavedajo, da so za spremembe odgovorni sami in jih do tega loči le en korak.

V preteklih letih so svoje izkušnje in znanje z nami delili Dejan Zavec, Miha Mazzini, Matej Markovič, Andreja Sterle Podobnik, Ivana Djilas, Maša Hrovat, Matic Vizjak in ostali. Kateri govorci so letos sprejeli izziv in izkoristili priložnost, da z vami delijo svojo izkušnjo, kako so oni postal sprememba? Delili bodo svojo zgodbo o vzgibih, ciljh in poteh, ki so jih ubrali na osebni in profesionalni poti.

Zagotovi si vstopnico!

Želimo, da udeleženci letošnjega dogodka postanete spremembe! Dogodek bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku. Vstopnice po ceni 10€ so na voljo preko Eventima. Zaradi izjemnega zanimanja priporočamo čimprejšen nakup!

NAKUP VSTOPNICE

Zavod Ypsilon