fbpx

logo

Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Speak Up!

SpeakUp! 2019 se je letos zvrstil že šestič, ponovno pa ga je inspiriral in ponosno podprl Lidl Slovenija.

Na dogodku so nastopili Aljoša Bagola, kreativni direktor agencije Pristop, Nuša Schumet, veterinarka in direktorica Zavoda SVSP, Jernej Mirt, soustanovitelj in direktor startupa Viar, Anja Vogrič, odgovorna urednica portala potovanja.over.net in soustvarjalka gibanja Ustavi se!, ter Carl Honore, avtor mednarodne uspešnice Hvalnica počasnosti in pobudnik pri Slow Movement (Gibanje za počasnost). Dogodek je odlično povezovala Tina Cipot, vodja korporativnega komuniciranja pri Lidl Slovenija.

Skozi svoje govore je vsak izmed govorcev delil svojo življenjsko pot, spremembe, ki jih je doživel in modrosti, ki se jih je iz življenjskih sprememb naučil. Med navdihujočimi govori je za čustveno pevsko popestritev poskrbela Lea Likar, ob kateri sta nastopila plesalca Nastija Fijolič in Klemen Pirman.

Sprejemamo prijave na SpeakUp! 2020!

Bodi med prvimi, ki se bodo prijavili na dogodek SpeakUp! 2020 in si tako zagotovi ekskluzivne novice, popuste in dostope do govorcev, ki nas bodo obiskali naslednje leto.