fbpx

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Zavod Ypsilon

Y.business delavnica: »SEO optimizacija spletnih strani«

Vaš cilj naj bo, da se ob iskanju preko Google iskalnika s svojo spletno stranjo pojavite na prvi strani.

To vam omogoča poznavanje optimizacije spletnih strani ali SEO (eng. search engine optimization).

Besedo o vaši dejavnosti lahko po spletu širite s plačljivimi oglasi na socialnih omrežjih, preko Google Adwords oz. preko drugih kanalov. Z optimizacijo spletnih strani pa boste te ljudi dosegli organsko, torej brez dodatnega plačila na prikaz ali klik. S takim pristopom namreč dosežete publiko, ki po vaših storitvah ali produktu povprašuje preko iskalnikov.

Primer: Želimo najti fitnes v bližini naše pisarne. V Google iskalnik bomo vpisali fitnes BTC. Fitnes center, ki ima najbolj učinkovito optimizirano spletno stran se bo pojavil med rezultati na prvi strani.

Še nekaj zanimivih številk?
80% iskalcev bo ignoriralo plačljive oglase, ki se bodo prikazali ob iskanju te besedne zveze.
68 % iskalcev išče zadetke le na prvi strani, 17 % jih klikne na drugo stran, in le še 7% na tretjo.

Po statistiki sodeče se vam vsekakor splača nameniti pozornost optimizaciji svoje spletne strani. Kako se tega lotiti pa boste izvedeli na tokratni Y.business delavnici z izkušenim strokovnjakom.

NA Y.BUSINESS DELAVNICI »SEO OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI« BOSTE SPOZNALI:

 • osnovne pojme,
 • kako in s katerimi orodji preveriti uvrstitev spletne strani v iskalnikih,
 • kako optimizirati stran,
 • kako izmeriti uspešnost optimizacije,
 • česa ne početi,
 • brezplačna orodja za SEO,
 • praktični primeri (delo na spletnih straneh udeležencev).

PROGRAM Y.BUSINESS DELAVNICE »SEO OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI«:

 • uvod v delavnico,
 • teoretični del,
 • praktični del,
 • vprašanja in odgovori,
 • zaključek z evalvacijo.

KDO PREDAVA?

Peter je strokovnjak spletnega marketinga, ki je v preteklosti sodeloval pri pripravi marketinških načrtov največjih slovenskih podjetij in v njih vedno uspešno vključil tudi organsko pozicioniranje. Kot vodja oddelka za optimizacijo spletnih strani na Red Orbitu je pomagal prva mesta dosegati največjim podjetjem v google rezultatih po vsem svetu. Je gostujoči predavatelj slovenskih fakultet, start-up pospeševalnikov in konferenc v Sloveniji ter tujini, kjer je pogosto izglasovan med najboljše predavatelje.

KDAJ IN KJE POTEKA Y.BUSINESS DELAVNICA »SEO OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI«?

Y.business delavnica »SEO optimizacija spletnih strani« bo potekala v torek, dne 5. junija 2018 med 18. in 20. uro v učilnici ABC Hub-a (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana).

KOMU JE Y.BUSINESS DELAVNICA »SEO OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI« NAMENJENA?

K udeležbi vabimo vse posameznike, ki želite na brezplačen a učinkovit način spraviti svojo spletno stran na prvo mesto v Google spletnemu iskalniku.

KOTIZACIJA

Redna kotizacija Y.business delavnice: 39,9 EUR
Kotizacija za člane Zavoda Ypsilon: 19,95 EUR
Kotizacija za študente, iskalce zaposlitve in startupe*: 19,95 EUR

Prijava na delavnico na naši ybusiness spletni strani. 
Udeležite se obeh delavnic v mesecu juniju in prihranite 15 %. Dvojček Y.business delavnic »SEO optimizacija spletnih strani« in »Google Adwords oglaševanje« rezervirajte na povezavi.

*Ob prijavi je potrebno predložiti ustrezno dokazilo (scan na info@ypsilon.si). Študentje naj posredujejo potrdilo o študentskem statusu, brezposelne osebe pa potrdilo o vpisu v evidenco brezposelnih oseb na ZRSZ. Prijavitelji, ki želijo uveljavljati startup kotizacijo, naj posredujejo potrdilo / izpis, da so ustanovili / delujejo / so zaposleni v novoustanovljeni(o) pravni(o) osebi(o), ki na trgu posluje manj kot 1 leto. Vse navedene cene vključujejo DDV.

Zavod Ypsilon