fbpx

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Strateški partnerji

Zavedamo se, da ima manjša neprofitna organizacija v Sloveniji omejen vpliv delovanja, zato je povezovanje ena izmed ključnih vrednot Zavoda Ypsilon. Za doseganje naših ciljev se povezujemo z gospodarstvom, kjer z uspešnim sodelovanjem skupaj uresničujemo splošni napredek družbe.

Skupaj s strateškimi partnerji že od začetka delovanja Zavoda Ypsilon pomagamo uresničevati CSR strategije podjetij na področju dejavnosti v lokalni skupnosti in podpori mladih.

Če bi se vaše podjetje želelo vključiti v naš program strateškega partnerstva, se z veseljem pogovorimo o možnostih sodelovanja.

Zaupajo nam:

Zavedamo se, da ima manjša neprofitna organizacija v Sloveniji omejen vpliv delovanja, zato je povezovanje ena izmed ključnih vrednot Zavoda Ypsilon.

Partnerji znanja in storitev

V kolikor bi radi pomagali pri sooblikovanju vsebin za naše člane in širšo skupnost Zavoda Ypsilon, vas z veseljem povabimo med naše partnerje znanja in storitev. Skozi soustvarjanje programa zagotavljamo vašo promocijo med najpomembnejšimi kupci – milenijci.
Kontakt

Zavod Ypsilon